Un ceai de Sanziene la Pallady

Un ceai de Sanziene la Pallady
  calendar_month        
Luni, 23 iunie 2008, intre orele 18.00- 24.00, Muzeul National de Arta al Romaniei va pregateste Un ceai de Sanziene la Pallady, eveniment asortat cu muzica si impregnat de aroma Bucurestilor de altadata.

Va invitam sa va feriti de iele pasind in atmosfera magica creata pentru aceasta seara la Muzeul Theodor Pallady, una dintre comorile ascunse ale Bucurestiului.

In asteptarea Noptii de sanziene, vizitatorii pot vizita muzeul, pot asculta recitaluri de muzica clasica sustinute de Costin Soare (chitara clasica, orele 19.30 - 20.30) si Mihail Ghiga impreuna cu Mircea Ionescu si Claudiu Lobont (vioara si chitara clasica, orele 21.00 - 21.30; 23.00 - 23.30) si se pot delecta cu ceaiuri varatice oferite de Ceainaria Vasiliada.

Cu aceasta ocazie gradina Muzeului Theodor Pallady va fi special amenajata cu lampioane, aluzie la legenda care spune ca de noaptea sanzienelor apar focuri deasupra pamantului, care marcheaza locurile in care au fost ingropate comori.

Muzeul Theodor Pallady este situat pe strada Spatarului nr. 22, intr-una dintre cele mai vechi case de locuit pastrate in Bucuresti, casa Melik. Aceasta gazduieste in prezent colectia de arta Serafina si Gheorghe Raut al carei nucleu este alcatuit din tablouri pictate de Theodor Pallady.Evenimentul face parte dintr-un proiect mai amplu de promovare a muzeelor satelit ale Muzeului National de Arta al Romaniei.


Toti cei care intra pe site-ul muzeului, www.mnar.arts.ro si raspund corect la intrebarea concursului pot castiga o invitatie la eveniment.


Va asteptam sa intampinati Noaptea de sanziene la Muzeul Theodor Pallady la brat cu sufletul pereche!

Recomandari