Clubul Equestria participa cu un show de echitatie la "Zilele Bucurestiului"

Clubul Equestria participa cu un show de echitatie la "Zilele Bucurestiului"
  calendar_month        
Clubul de Echitatie Equestria, cea mai moderna baza hipica din Romania, participa cu un program special in cadrul manifestarii anuale ?Zilele Bucurestiului?, clubul fiind reprezentat printr-un stand amenajat in zona Parcul Unirii.

Momentul special pregatit de Equestria pentru acest traditional eveniment anual va fi un antrenant show ecvestru. Publicul este invitat sa participe la acest show duminica, 18 septembrie, incepand cu ora 17.00, la standul Clubului Equestria din zona Parcul Tineretului.


Show-ul, care va fi prezentat de actorul Razvan Oprea si sustinut de trei calareti sportivi si de doi cascadori profesionisti, va include elemente de cascadorie pe cai, elemente de parada si o demonstratie de maiestrie hipica. Momentul semnat de echipa Clubului Equestria a fost special conceput pentru a pune in valoare frumusetea acestui sport nobil, dar si varietatea manifestarilor sportive si artistice iAAn care iubitorii de echitatie se pot bucura de calitatile partenerilor lor.

Spectacolul este deschis publicului larg, iar intrarea este libera.

62467.jpgDoritorii vor putea primi, la standul Clubului Equestria, invitatii pentru concursul de echitatie ?Marele Premiu al Orasului Bucuresti?, care va avea loc la sediul Clubului Equestria iAAn perioada 22-25 septembrie 2011. De asemenea, vizitatorii standului sunt asteptati si cu alte frumoase surprize (pentru cei mici, dar si pentru cei mari).


Clubul de Echitatie Equestria este una dintre cele mai moderne baze hipice si singurul din Romania amenajat la standardele impuse de Federatia Ecvestra Internationala.

Clubul Equestria a fost infiintat in anul 2010 de catre Dr. Ozana si Cristian Moraru. Este situat in zona Snagov, sat Tancabesti, pe o suprafata de 2,5 hectare din care 1 hectar il reprezinta constructia clubului la sol. Clubul dispune de 50 de boxe pentru cai, 40 dintre ele avand acces direct in padocurile exterioare individuale, dusuri cu apa calda si rece pentru cai, adapatori automate si doua solarii. Clubul detine 22 de cai, dintre care 13 proprii si 9 in pensiune.

Mai multe detalii gasiti pe www.equestria.ro si pe pagina de Facebook.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

scuze
  • person

    "orice va fii de acum inainte...viata va fii tot simpla si mishto:)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right