Piesele pentru ATV originale fac diferenta in privinta calitatii

Piesele pentru ATV originale fac diferenta in privinta calitatii
  calendar_month        
ATV-urile si piesele de schimb

Daca esti un mare fan al vehiculelor off road, cu siguranta ca ai achizitionat sau ai in plan sa cumperi un ATV nou, cu care sa poti explora mai bine chiar si cele mai putin accesibile drumuri de munte. Prin urmare, trebuie sa te gandesti si ce vei face daca vei fi nevoit sa inlocuiesti unele componente ale sale. De aceea, pentru confortul si o buna tractiune, ai nevoie de piese ATV originale. Diferenta fata de cele la mana a doua este legata, in primul rand de conformitate, si, in al doilea rand, de fiabilitate.

Desi dispun de motoare mici, variind de la 49 pana la 250 cc, vehiculele off road nu sunt cu nimic mai prejos decat scuterele sau motocicletele de sosea cu multi cai putere sau decat masinile 4X4. Un bun sistem de ambrejaj, dar si niste amortizoare originale sunt vitale pentru a asigura un mers confortabil si fara a provoca neplaceri.

Amortizoare realizate cu mult professionalism

In cazul ATV, amortizoarele fac parte din acele piese originale pe care trebuie neaparat sa le ai in vedere. Si doua ar fi motivele principale. In primul rand, deoarece unele noi vor asigura o atenuare sporita a socurilor produse din cauza terenului accidentat si denivelat. Inhibarea trepidatiilor este esentiala mai ales celor care sufera de probleme ale coloanei vertebrale, care vor acuza dureri intense in momentul in care aceste vor avea o forta mai mare. De asemenea, reducerea socurilor va avea un impact pozitiv asupra eliminarii accidentarilor sau ale afectiunilor genunchilor (dureri articulare sau de ligamente).

Placute de frana noi pentru diversele modele de ATV, piese noi

Magazinele online care se ocupa de comercializarea pieselor de ATV originale au pe stoc si modele variate de placute de frane, compatibile cu fiecare tip de vehicul off road pe doua roti. Deoarece sistemul de franare este vital pe munte, datorita pantelor abrupte solicita enorm mecanismul. In momentul in care ATV-ul se afla in coborare, automat se actioneaza si frana, iar functionarea corecta a placutelor va furniza discului impulsul optim de care are nevoie pentru o oprire la timp a vehiculului si o buna aderenta a rotilor. In cazul acestora, gradul de uzura este extrem de ridicat, iar inlocuirea se va face in mod frecvent, la cel mai mic scartait al rotii sau in momentul in care se observa o instabilitate la deplasare.

Pe internet, piesele de schimb se gasesc intr-un mod simplu, la orice ora din zi, acesta fiind si motivul pentru care au ajuns sa fie atat de cautate de catre pasionatii sporturilor extreme.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

plecarea
  • person

    "da sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasa din viata ta"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Ie Traditionala Gina 10
Shop Ele.rochevron_right