Romania la Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Romania la Campionatul Mondial de Fotbal 2022
  calendar_month   update 28 Iul 2021, ora: 10:37      
Fotbalul este un sport care se află în inimile românilor din totdeauna. În acest moment a ajuns, probabil, o trăsătură genetică, fiecare român lăsând moștenire celor mici istoria și dragostea pentru echipa favorită. Mii de scandaluri au fost iscate în familii din toată țara pornind de la un meci între echipe favorite, urmate de la fel de multe împăcări. Un singur lucru este, însă, de necontestat: dragostea microbiștilor români pentru echipa națională.

Campionatul Mondial de Fotbal este un eveniment care are loc din 4 în 4 ani și care aduce împreună, la nivel mondial, peste un miliard de spectatori și fani ai acestui sport nobil. Indiferent de țara cu care ținem și de evoluția ei de-a lungul timpuui, competiția în sine este un adevărat spectacol care merită privit cu sufletul la gură. Următorul campionat va avea loc în anul 2022, în Qatar. Echipa României se simte pregătită să facă față cu brio provocării, având în vedere că meciurile preliminarii au început chiar anul acesta, în luna Martie.

România la Campionatul Mondial de-a lungul istoriei

Echipa națională de fotbal a României a participat la 7 turnee finale ale Campionatului Mondial de Fotbal, prima participare fiind chiar în cadrul primei ediții a acestei competiții, în anul 1930. De atunci, cea mai mare performanță din ultimul secol a fost calificarea în sferturile de finală de la Campionatul Mondial din Statele Unite din anul 1994. Din nefericire, ultima calificare în cadrul competiției a avut loc în anul 1998, în Franța. Campionatele la care echipa României a reușit să se califice de-a lungul timpului sunt următoarele: Uruguay 1930, Italia 1934, Franța 1938, Mexic 1970, Italia 1990, SUA 1994 și Franța 1998.

74835.jpg

Viitorul sună bine?

Chiar dacă ultima calificare a echipei noastre a fost în anul 1998, viitorul poate fi schimbat într-o singură participare. Pregătirea corespunzătoare a sportivilor este importantă, dar nu reprezintă totul.

De o importanță deosebită în cazul sportivilor este și regenerarea musculară și psihologică.

Astfel, toți atleții trebuie să aibă un program de somn bine pus la punct și să consume o dietă sănătoasă care să cuprindă nutrienții, vitaminele și mineralele de care au nevoie pentru performanță, dar și suplimente precum uleiul de CBD cu spectru complet.

Cu un strop de noroc, soarta se poate întoarce în favoarea sportivilor noștri. Preliminariile pentru Campionatul Mondial de anul viitor au început deja din luna Martie, iar România face parte în acest moment din Grupa J. Echipele cu care ne vom confrunta pentru un loc în competiția finală sunt Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Lichtenstein. Meciurile vor continua începând cu luna Septembrie. Europa va trimite 13 echipe naționale la turneul final al Campionatului Mondial, primele 10 echipe fiind cele câștigătoarele celor 10 grupe din etapa preliminară. Pentru ultimele 3 locuri disponibile vor concura 10 echipe clasate pe locul 2 în grupele preliminarii, precum și 2 cele mai bune echipe câștigătoare de grupă în Liga Națiunilor 2020/2021, care nu s-au clasat pe primul sau al doilea loc în grupa lor în cadrul meciurilor preliminarii.Indiferent de rezultate, esența oricărui meci de fotbal este spiritul fair-play. Spectacolul care bucură inimile suporterilor nu constă nepărat într-o victorie, ci într-un meci care să le ofere suspans și foarte multă distracție iubitorilor sportului rege. Tot ce ne rămâne de făcut este să ne susținem echipa

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Reteta de ciuperci umplute delicioasa
  • person

    "o femeie trebuie sa fie bucatareaza in bucatarie, doamna in salon si finalul il stiti voi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right