5 motive pentru a trece peste relatia cu fostul iubit

5 motive pentru a trece peste relatia cu fostul iubit
  calendar_month   update 20 Feb 2015, ora: 11:55     web studentie.ro  
Pe vremuri, despartirile erau mult mai simple: se traduceau printr-un "la revedere" si pitirea scrisorilor de dragoste. In prezent, insa, tehnologia a complicat foarte mult situatia, astfel incat devine aproape imposibil sa te desparti definitiv. Cu toate acestea, masurile drastice se impun intr-o astfel de situatie. Descopera cinci motive pentru care este absolut necesar sa rupi legatura si sa treci peste relatia cu fostul iubit!

Din cauza tehnologiei din zilele noastre, despartirile sunt mult mai grele. Gandeste-te doar cat de greu te abtii sa nu ii verifici profilul de Facebook, chiar daca stii ca suferi cumplit de fiecare data cand o faci. Pentru a putea trece peste fosta relatie, insa, este important sa renunti la legaturile "tehnologice" care te tin incatusata.

Incepe prin a-l scoate din lista de prieteni de pe Facebook, apoi din cea de messenger si nu uita sa il rogi sa nu te mai caute sub nicio forma. Daca vrei ca peste un timp sa reluati legatura (in calitate de prieteni), nu ii sterge numarul de telefon.

Citeste in continuare pe studentie.ro!
Recomandari