5 semne ca esti o femeie foarte inteligenta

5 semne ca esti o femeie foarte inteligenta
  calendar_month   update 15 Ian 2020, ora: 17:26      
Un grup de studii a aratat care sunt principalele trasaturi pe care le au in comun cele mai inteligente femei. Iata care sunt acestea:

Ai pisica

Persoanele iubitoare de animale de companie s-a dovedit de-a lungul istoriei a fi mai inteligente decat media. Pentru a da exemple in acest sens putem numi pe Albert Einstein, Pablo Picasso sau Mark Zuckerberg. Pisicile, de exemplu, prefera compania unor persoane supertalentate.

Esti inalta

Mai multe studii au aratat ca persoanele inalte au joburi mai bune, inclinate spre intelectualitate.

Ai inceput sa citesti devreme

Un studiu realizat in 2012 in Marea Britania a aratat ca fratii mai mari au abilitati cognitive mai bune decat cei mici, deoarece incep sa citeasca mai devreme.

Esti nocturna

Faptul ca esti o persoana nocturna nu inseamna ca esti sociabila, insa cercetatorii spun ca este un semn puternic de inteligenta. Mai multe studii au aratat ca copiii care sunt mai activi noapte obtin note mai bune la teste.

Esti curioasa

A fi curios este un semn al inteligentei. Acesta nu presupune doar sa fii curios cu ceea ce se intampla cu alte persoane, ci sa prezinti interes si sa petreci timp cercetand despre anumite subiecte sau despre pasiunile tale. Cauti informatii, deci esti curioasa de stiinta!
Recomandari