999cadouri.ro - Cadouri de lux pentru ocazii speciale

999cadouri.ro - Cadouri de lux pentru ocazii speciale
  calendar_month        
Cadourile sunt modul prin care ne aratam fericirea pentru realizarile altei persoane, aprecierea, iubirea si gratitudinea ca fac parte din viata noastra. Exista numeroase aniversari de-a lungul anilor pe care le sarbatorim cu cei dragi, insa unele ocazii se fac mai remarcate. Daca persoana iubita lucreaza la birou si primeste o promovare, daca afacerea pe care o detine are mult succes, daca a sa cariera infloreste mai mult ca oricand, atunci clar ca aceste ocazii merita celebrate si cu daruri pe masura.

999cadouri.ro te ajuta in acest sens, iar mai jos ai idei de cadouri de lux din care sa te inspiri. Alege de aici ceva original, obiecte de o calitate exceptionala ce vor dainui in familie ani de zile.

Set birou de lux El Casco

Brandul El Casco este printre cele mai exclusiviste branduri producatoare de accesorii pentru birou. Un set birou lux President poate fi cadoul ideal pentru persoanele care au o functie importanta la birou. Acesta contine piesele esentiale unui birou, intr-un design elegant si discret. Setul contine o mapa de birou, o tavita de documente, un suport pentru instrumente de scris, un suport pentru corespondenta toate din piele neagra, un set de perforator si capsator, un suport magnetic de agrafe, o foarfeca si un ceas de birou, ce sunt aurite.

Ceasul, perforatorul si capsatorul vin cu o garantie de 2 ani si multe dintre aceste accesorii pot fi combinate cum iti doresti tu, fiindca le gasesti si individual in catalog. Desigur, regasesti pe site si alte seturi din care sa alegi. Pentru decorul biroului sau poti sa-i oferi un ceas de perete ce este atat util, cat si o completare a intregului design din interior. Acestea au un aspect industrial, inedit, in nuante elegante.

Instrumentele de scris Parker

Orice om de afaceri trebuie sa aiba si niste instrumente de scris pe masura. Brandul Parker este unul premium, renumit pentru calitatea instrumentelor de scris, fiind si furnizor al acestora pentru casa regala britanica. Multe dintre componentele instrumentelor de scris Parker sunt placate cu aur, deci vor fi niste detalii ce nu vor trece neobservate de persoana iubita. Poti opta pentru un stilou individual, ai numeroase modele dintre care sa alegi. Sau poti alege un set cu pix si stilou, iar ca sa fie complet, adauga si o agenda. Daca este o persoana care este pasionata de caligrafie, regasesti pe site chiar si seturi cu instrumente moderne sau vintage, tusuri la calimara, cerneala, intr-o multime de nuante frumoase.

Daca iti doresti poti opta chiar si pentru personalizarea cu gravura laser pentru multe dintre aceste acccesorii pentru birou. Astfel, prin gravarea unui mesaj sau prin gravarea initialelor persoanei respective, cadourile vor deveni unice.

Pentru a vizualiza toata gama de cadouri de lux acceseaza site-ul si alege in functie de personalitatea si gusturile persoanei ce ii daruiesti cadoul. Celebreaza ocaziile importante cu cadouri pe masura asteptarilor, alege-le pe cele de la 999cadouri.ro.

Contact: ​​0766 324 238 || 0212109433
contact@999cadouri.ro
Recomandari