Abonamentele florale, modul in care putem comanda online flori la pret redus

Abonamentele florale, modul in care putem comanda online flori la pret redus
  calendar_month   update 01 Feb 2023, ora: 13:19      
O modalitate rapidă și avantajoasă de a avea în permanență flori proaspete și naturale în confortul propriului cămin sau la birou, abonamentele florale sunt o modalitatea perfectă de a avea în permanență flori proaspete de sezon, la preț redus, la intervale bine definite de timp, fară griji și fară bătăi de cap.

Căutați o modalitate rapidă și avantajoasă de a avea în permanență flori proaspete și naturale în confortul propriului cămin sau la birou. Abonamentele florale sunt o modalitatea perfectă de a avea în permanență flori proaspete de sezon, la preț redus, la intervale bine definite de timp, fară griji și fară bătăi de cap.

Florăria Amazon vă oferă prin abonamentele sale florale, flori proaspete livrate săptămânal sau lunar, în funcție de preferințele dumneavoastră. În plus, odată cu abonamentul floral beneficiați de prețuri imbatabile, mai bune decât orice alt serviciu de livrare de flori de pe piață.

Cea mai bună parte a unui abonament de acest fel este că primiți flori proaspete pe tot parcursul anului. Indiferent de anotimp, vă veți putea bucura întotdeauna de frumusețea florilor proaspăt tăiate. În plus, pe lângă selecția florală aveți garantată o paletă incredibilă de parfumuri, culori și forme, nu vă veți plictisi niciodată de ceea ce veți primi. În fiecare săptămână sau lună, bucurați-vă de o explozie de culori și parfumuri în casa sau biroul dumneavoastră.

Un alt mare beneficiu al livrărilor de flori pe bază de abonament este posibilitatea de a alege ziua în care doriți să vă fie livrate florile. Nici măcar nu trebuie să ieșiți din casă, este nevoie doar de câteva click-uri, iar curierul florăriei online se va ocupa de tot!

În cele din urmă, livrările de flori pe baza de abonament floral este un mod incredibil de a oferi u buchet de flori persoanelor dragi cu ocazia zilelor de naștere sau a unor aniversari. Puteți economisi până la 50% din costul de cumpărare a florilor dintr-o florărie fizică, iar cu livrarea săptămânală sau lunară veți avea întotdeauna flori proaspete la îndemână atunci când aveți nevoie de ele.Iată și câteva din avantajele abonamentelor florale:

Primiți întotdeauna flori proaspete

Lucrul grozav în legătură cu abonamentele la flori este că acestea vin întotdeauna cu flori proaspete. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alegerea buchetului potrivit sau dacă florile vor rezista suficient de mult timp, pentru că aveți certitudinea că florăria o să vă livreze întotdeauna cele mai proaspete flori de sezon.

Prețuri mai bune

Un alt mare beneficiu atunci când sunteți abonat la un astfel de serviciu este prețul final de achiziție comparativ cu situațiile când se cumpără buchete individuale.

Flori proaspete de sezon

Vă puteți bucura zilnic de aroma florilor proaspete de sezon. De fiecare dată primiți un tip diferit de flori, astfel puteți experimenta mereu un alt parfum și o alta paletă de culori.

O explozie de culori și parfumuri

O modalitate excelentă de a vă bucura de o explozie de culori și parfumuri, varietatea de flori disponibilă în depozitele florariior le permite să vă ofere mereu o gama diversă de buchete și aranjamente florale.

Puteți alege ziua în care să primiți florile

În cele din urmă, puteți alege ziua în care să primiți florile. Acest lucru înseamnă că puteți planifica din timp zilele când urmează să vă fie livrate florile, pentru a vă asigura că sunteți acasă. Curierii florăriei online vă vor livra florile rapid și fară nici un efort din partea dvs.Economisiți timp

Nu mai este nevoie să planificați deplasări la florăriile fizice sau la un hypermarket, alegeți pur și simplu tipul de abonament cu doar câteva clickurile iar florile pot ajunge în câteva ore direct la domiciliu.

Factorul surpriză

Fiecare livrare vine însoțită de un element surpriză ce va contribui în mod considerabil la decorul casei dvs!

Florăria Amazon este o florărie online Bucuresti care vă oferă livrare de flori pe baza de abonament, plus o mulțime de opțiuni pentru buchete și aranjamente florale personalizate. Cu o gamă largă de flori de sezon și prețuri foarte competitive, florăria Amazon vă poate oferi acompaniamentul perfect pentru orice ocazie specială. Serviciul de livrare flori pe baza de de abonament permite clienților să selecteze cât de des doresc livrările, precum și data dorită de livrare, astfel încât iubitorii de flori să se poată bucura întotdeauna de buchete de flori proaspete, la timp.

Recomandari