Cheama primavara cu o bijuterie de pe kashmir.ro!

Cheama primavara cu o bijuterie de pe kashmir.ro!
  calendar_month        
Primavara e aici si euforia ei te invaluie deja! Visezi deja la tinute inflorate, accesorizate inspirat cu bijuterii sau un ceas elegant si la mangaieri de matase, care sa te faca sa te bucuri si mai mult de anotimpul renasterii. Stim ca vei avea grija sa te rasfeti din plin caci este luna ta, insa mai intai te rasfatam noi!

Kashmir.ro iti da ingredientul care te va face sa te simti si mai rasfatata si mai euforica in luna martie. Un superb colier Morellato pe care il poti castiga participand la concurs.

Numeste pe forum trei branduri de pe kashmir.ro care iti plac cel mai mult si care te inspira, si poti castiga, prin tragere la sorti, " cadoul de kashmir " care sa iti completeze nu numai colectia ta de bijuterii dar mai ales starea de spirit.

Detalii premiu:

Colierul este din otel inoxidabil, are incrustat un frumos cuart azur si face parte din colectia India a brandului Morellato.">Despre kashmir.ro:

Exotic, elegant, fin si cu mult stil, atribute perfecte ce definesc impresia lasata de kashmir.

Bijuteriile si accesoriile confera, atat tinutelor de seara cat si celor sport sau casual, aerul pretios si misterios cu iz oriental al Kashmir-ului, indiferent daca sunt purtate de Doamne sau Domni.

Pasiunea, eleganta, stilul si confortul - sunt cele 4 valori care stau la baza kashmir.ro.

Pasiunea pentru bijuterii si accesorii, eleganta si stilul produselor aflate in "vitrina" si confortul achzitionarii online sunt valente pe care magazinul kashmir.ro se bazeaza in relatia cu Dumneavoastra.

Va invitam sa vizitati si sa incercati stilul kashmir.ro!

Detalii concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 25 februarie - 9 martie.

Se va desemna un castigator care va primi un colier oferit de kashmir.ro.

Participantii trebuie sa numeasca pe forum 3 branduri comercializate in magazinul kashmir.ro.

Castigatorul va fi anuntat atat pe forum si pe site (in pagina concursului) cat si pe adresa de mail, pe data de 9 martie.

kashmir.ro raspunde in totalitate de expedierea premiilor.

Atentie! Persoanele care posteaza mai multe mesaje pe forum la tema concursului vor fi descalificate.Concursul s-a incheiat!

Castigatorul este user-ul cu numele aniri

Felicitari!


Recomandari