Cum va fi vremea de Florii si de Paste. Vezi prognoza meteo!

Cum va fi vremea de Florii si de Paste. Vezi prognoza meteo!
  calendar_month     photo_cameraCum va fi vremea de Florii si de Paste. Vezi prognoza meteo!    
Vremea va fi schimbatoare in urmatoarele doua saptamani, iar pentru zilele de Florii si de Paste se estimeaza temperaturi cu maxime de 20 de grade Celsius, normale pentru aceasta perioada.

Meteorologii spun ca anul acesta de Paste e posibil ca temperaturile sa fie ca cele din ziua de Florii, cum spune si traditia.

"De Paste, avem o prima estimare a prognozei, desi este la finalul perioadei de doua saptamani a prognozei pe care o emitem azi (luni, 7 aprilie - n.r.). Exista semnalul ca pana in Florii sa mai avem variatii de temperatura, adica va fi o saptamana cu vreme foarte schimbatoare. Dupa jumatatea acestei saptamani, va urma o noua perioada de racire a vremii. Speram, insa, ca in ziua de Florii vremea sa fie in normalul perioadei din punct de vedere termic, ceea ce inseamna ca posibil pe sudul si, poate, si pe vestul tarii, sa avem temperaturi de 20 de grade. Pentru saptamana urmatoare si posibil pentru ziua de Paste, speram intr-o vreme ceva mai stabila, desi nu sunt excluse episoadele de precipitatii. Exista semnalul ca, in ziua de Paste, sa fie cel putin din punct de vedere termic asemanari cu ziua de Florii, asa cum spune si traditia. O estimare exacta a temperaturilor de Florii va fi data dupa ziua de joi. Acum semnalul este unul al unei vremi destul de normale din punct de vedere termic pe jumatatea de sud a tarii", a declarat directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie, Florinela Georgescu, potrivit Agerpres.
Alte articole despre
Recomandari