De Craciun, castiga vouchere de cumparaturi de la Liberty Center!

De Craciun, castiga vouchere de cumparaturi de la Liberty Center!
  calendar_month        
Liberty Center se transforma de Sarbatori in `Oraselul copiilor`.

Daca vrei sa te bucuri de o atmosfera calda de Craciun, cele mai frumoase spectacole de teatru si magie, jocuri si concursuri cu zeci de premii, trebuie sa ne faci o vizita.

Te invitam la concurs!

In perioada 11 A¢AA€AA" 20 decembrie 2012, ora 10.00, raspunde in aceasta pagina (in zona de comentarii) la intrebarea: Care este adresa mall-ului Liberty Center? si poti castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 10 vouchere in valoare de cate 50 de Ron, pe care le poti folosi la cumparaturi.

64240.jpg


Regulament concurs:

- Concursul de desfasoara in perioada 11 A¢AA€AA" 20 decembrie 2012, ora 10.00;

- Participa la concurs toate persoanele care indeplinesc cerinta concursului

- Prin tragere la sorti, in data de 20 decembrie, dupa ora 10.00 se vor desemna 10 castigatori a cate un voucher de cumparaturi in valoare de 50 de lei.

- Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.

- Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda pana pe 6 ianuarie 2013, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

kindertina
andreea_c85
AVIORICA
ivanka
ramy_mitroi
maxxx
antoanetasofian1985
JuanMarcos
emypisi
baroiu_mariana

Felicitari1
Recomandari