De Valentine`s Day castiga si rasfata-te cu Singer!

De Valentine`s Day castiga si rasfata-te cu Singer!
  calendar_month        
Singer are peste 160 de ani experienta in designul si productia de masini de cusut, si produse electrocasnice, adresand nevoile tale intr-un mod creativ si practic. Produsele Singer ofera eficienta, confort, fiabilitate si sanatate pentru intreaga ta familie.

1929: SINGER® produce primul model de aspirator, marcand astfel strategia de diversificare a sortimentului de produse.

Singer® VC 2410 White lanseaza un nou concept: bucuria de a face curat.


Noul aspirator VC 2410 White ofera o putere foarte mare de aspirare, de 350W, care te ajuta sa petreci mai putin timp aspirand, foloseste tehnologie care te ajuta sa te feresti de alergii si are un design vesel si optimist. Astfel, aspiratorul devine un gadget de care te poti bucura.
51243.jpg


Pentru ca nu este suficient doar sa aspiri pentru a indeparta praful, aspiratorul Singer® este dotat cu filtru HEPA - High Efficiency Particulate Air.

Acesta este extrem de eficient in retinerea impuritatilor foarte fine din aer si a alergenilor, adica a particulelor microscopice care pot patrunde in organismul nostru prin piele, pe cale digestiva sau prin inhalare si care sunt responsabile pentru declansarea crizelor de astm bronsic si a alergiilor respiratorii.


Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 5 aspiratoare Singer VC 2410 White!


Ce trebuie sa faci:

Raspunde in aceasta pagina de concurs (in zona de comentarii articol) la intrebarea In ce an a fost produs primul model de aspirator SINGER®?

Regulament concurs:
- Concursul de desfasoara in perioada 27 ianuarie - 14 februarie 2012, ora 12.00;
- Participa la concurs toate persoanele care indeplinesc cerinta concursului;
- Se vor desemna, in data de 14 februarie, 5 castigatori a cate un aspirator Singer VC 2410 White;
- Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
- Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

AdrianAlvin
maria_daniela_jescu
mihaelabv11
CHELOIU
kitty02_coman

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Oscilatii ...
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right