Editura Tritonic te invita la concurs

Editura Tritonic te invita la concurs
  calendar_month        
Iti place sa faci cadouri prietenilor?

Ce fel de carti ai oferit drept cadou in ultimul timp?

Raspunde pe forum.ele.ro la intrebarea noastra si Editura Tritonic te premiaza cu o carte.Detalii premii:

Babilon de Richard Calder

89399.jpg

Romanul lui Richard Calder este o fictiune cu elemente psihologice si sociale ce are in centru anticul conflict dintre barbat si femeie.


Prezinta o lume a femeilor in care barbatii nu au acces - zeite amenintatoare ce pot pedepsi aspru incalcarea acestei interdictii. Si totusi secretul este dezvaluit, zidurile de aparare daramate: barbatii cuceresc lumea de dincolo, lumea femeilor, iar finalul este pe cat de neasteptat pe atat de tragic.

Limitele magiei De Graham Joyce

89400.jpg
Intr-o zona rurala a Angliei, Mammy Cullen isi creste fiica, pe Fern, tratand-o in acelasi timp ca pe ucenica sa in prepararea diverselor ierburi si tincturi.

Cand Mammy se imbolnaveste si este internata, Fern se gaseste intr-o ipostaza cu totul noua. La douazeci si unu de ani, se confrunta cu probleme cauzate de vecinii ei traficanti de droguri, cu posibilitatea de a ramane fara adapost si cu necesitatea de a-si asigura un venit.
Incearca sa se ghideze dupa invataturile primite de la Mammy, insa descopera ca nu e atat de usor pe cat putea parea.
Obiecte ascutite De Gillian Flynn


O tanara ziarista este trimisa in orasul natal din statul american Missouri, pentru a face un reportaj despre asasinarea unei fetite si disparitia alteia.

Ajunsa aici, trebuie sa faca fata monstrilor trecutului, dar si celor ai prezentului, printre care o mama distanta si zeflemitoare, o sora vitrega de treisprezece ani, precoce si insolenta, dar si un criminal in serie ale carui victime mutilate scot la iveala amintiri intunecate.

Atrocitatea povestii creste treptat in intensitate, creandu-se multiple variante, pana la finalul terifiant si memorabil.

Regulament concurs:Concursul se desfasoara in perioada 8 - 15 iulie.
Participa la concurs toti cei care au scris pe forum la tema concursului.
Se vor desemna 3 castigatori a cate o carte.
Castigatorii vor fi alesi de catre reprezentantii Editurii Tritonic si anuntati pe forum si pe site in pagina concursului, pe data de 15 iulie.
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Castigatorii sunt:

CDRaluca - Babilon de Richard Calder
Petruta39 - Limitele magiei De Graham Joyce
lucs26 - Obiecte ascutite De Gillian Flynn


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Pastele contra cronometru
  • person

    "never say never!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right