Editura Tritonic te premiaza cu carti!

Editura Tritonic te premiaza cu carti!
  calendar_month        
Tocmai ai terminat cartea pe care o citeai de doua saptamani.

Cum iti alegi urmatoarea carte de citit?


Raspunde pe forum.ele.ro la intrebarea noastra si Editura Tritonic te premiaza cu o carte.Detalii premii:

Blestemul manuscrisului de Bogdan Hrib si Razvan DoleaUn roman de fictiune care amesteca doua fire epice in elucidarea misterului unui manuscris necunoscut.
Intemeierea Tarii Romanesti, luptele pentru independenta, marile mistere ale istoriei, cavaleri si domnitori, catolici si ortodoxi, iubiri interzise, aliante secrete, crime si executii... Opt secole de istorie in umbra misteriosului Manuscris al Papei. Un manuscris negru,un manuscris blestemat sa nu poata fi citit niciodata...

Simultan alternand episoadele din trecut, in zilele noastre, Stelian impreuna cu politia romana, franceza si germana incearca sa dea de urma ultimei copii a manuscrisului, pierdut in 1945 langa Budapesta in ultimul contraatac al Diviziei 2 Panzer Das Reich, readus la Bucuresti si ascuns la o sectie a Comitetului Central, furat din nou din BCU in zilele Revolutiei...

54/24 De Bogdan Teodorescu

89370.jpg
O colectie de stop-cadre, piesele disparate ale unui mozaic, ce puse impreuna dau o imagine colorata, vie, a lumii vazuta din miscare. Precisa si totusi estompata. O expozitie de impresionism geografic.

detaliile sunt numeroase: cand precise, aproape tehnice, ca intr-o brosura de travel, cand senzoriale, un amestec de arome, murmur de limbi necunoscute, tumult de orase, alcatuind o mica enciclopedie si in acelasi timp o chemare discreta dar staruitoare spre alte meleaguri.
La sfarsitul celor 54 de stop-cadre, autorul desprinde si o concluzie: Starea noastra normala de a fi este vacanta! Adica libertatea de a cunoaste nemijlocit tari, oameni, frumuseti, ciudatenii.Nopti Orientale 2 De Zully Mustafa

89371.jpg"Nopti orientale 2" este o carte pe care o savurezi ca pe o prajitura rara, un roman care, prin lecturarea lui da o stare de bine, de dulce si amar, de mister, de lume pierduta si parca mereu pe cale de a fi regasita. Un du-te vino de trairi citadine si atit de actuale incit par smulse dintr-un oras bolnav, macinat de incertitudini si dorinte bolnave.

La sfirsitul ultimei povestiri Hazel trage cortina si descifreaza toate mesajele criptate de-a lungul celor doua parti ale Noptilor ei, auzim parca risul ei in hohote, un ris cinic, puternic, vioi, din suflet. Rasul femeii de lume, cea pe care n-o poti prinde in vreun sablon.


Regulament concurs:Concursul se desfasoara in perioada 23 iunie - 30 iunie.
Participa la concurs toti cei care au scris pe forum la tema concursului.
Se vor desemna 3 castigatori a cate o carte.
Castigatorii vor fi alesi de catre reprezentantii Editurii Tritonic si anuntati pe forum si pe site in pagina concursului, pe data de 30 iunie.
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul.
Castigatoarele sunt:

iulika_ct - Blestemul manuscrisului de Bogdan Hrib si Razvan Dolea

simha - 54/24 De Bogdan Teodorescu

savagely_oana - Nopti Orientale 2 De Zully Mustafa


Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

dilema
  • person

    "nu regreta niciodata ceea ce ai indraznit sa faci ...regreta ce nu ai facut si ai vrut"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right