Editura Tritonic te premiaza cu carti in perioada 16 - 23 iulie 2008

Editura Tritonic te premiaza cu carti in perioada 16 - 23 iulie 2008
  calendar_month        
Ce preferi ca autor de carti : femei sau barbati?

Raspunde pe forum.ele.ro la intrebarea noastra si Editura Tritonic te premiaza cu o carte.Detalii premii:

Cutia cu fantome De Joe HillJudas Coyne, figura celebra a unei foste trupe de rock death-metal, este si un colectionar de lucruri macabre? Retras de pe scena, duce o viata pasnica, pana cand un anunt de pe Internet ii atrage atentia: ?Vand? fantoma tatalui meu vitreg celui care ofera mai mult?

Jude liciteaza o mie de dolari, primind, in schimb, intr-o cutie neagra in forma de inima, costumul unui mort, iar, o data cu el, fantoma proprietarului...
Pe masura ce amenintarea creste, Jude ajunge sa priceapa ca trecutul are un mod straniu de a te prinde din urma?


Istoria fascinanta a pietrelor pretioase De Galia Maria Gruder

89412.jpg
?Nu pot scrie despre destinele pietrelor scumpe despartindu-le de cele omenesti, intr-atata ele s-au ingemanat si s-au intrepatruns.

Zei si spiridusi, eroi de mit si de basm, cavaleri si trubaduri, magi si alchimisti, regi si imparati, sahi si califi, hetaire si curtezane, conchistadori si pirati, eroi reali si plasmuiti ? cum sa-i cuprinzi pe toti in ale ciAAror vieti au intervenit nestematele? intreaga istorie a omenirii poate fi privita prin sclipirea pietrelor scumpe?
Cartea lui Ash ? O istorie secreta De Mary Rosalyn Gentle

89413.jpg
Cartea lui Ash ? O istorie secreta primul volum, este plasat intr-o epoca medievala, atentia cititorului fiind captata de doua fire narative: cel al traducerii unui manuscris despre o femeie ce a condus batalii in Europa anilor 1460-1470 (Ash), iar celalalt, comunicarea dintre traducatorul manuscrisului ?i editorul acestuia, ce are loc in anii 2000.

Ash ne este prezentata la varsta de opt ani, cand ii ucide pe cei doi barbati care au violat-o, ca mai tarziu, dupa ce cre?te intr-o tabara militara, sa conduca propria armata de mercenari, insotita in permanenta de o voce sfatuitoare venita din viitor, din secolul 21.
Regulament concurs:Concursul se desfasoara in perioada 16 - 23 iulie.
Participa la concurs toti cei care au scris pe forum la tema concursului.
Se vor desemna 3 castigatori a cate o carte.
Castigatorii vor fi alesi de catre reprezentantii Editurii Tritonic si anuntati pe forum si pe site in pagina concursului, pe data de 23 iulie.
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a incheiat!

Castigatoarele sunt:

Xella - Cutia cu fantome De Joe Hill
tina40 - Istoria fascinanta a pietrelor pretioase De Galia Maria Gruder
mcncone - Cartea lui Ash ? O istorie secreta De Mary Rosalyn Gentle

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

iubirea vine si pleaca
  • person

    "....expulzati in anonimat...."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right