Ele.ro si ProEditura te invata sa devii bogat

Ele.ro si ProEditura te invata sa devii bogat
  calendar_month        
Ele.ro si ProEditura te invata sa devii bogat. Aboneaza-te in perioada 17 ianuarie ? 17 februarie la newsletter-ul de Profesie si poti castiga una dintre cele doua carti "Cum sa te imbogatesti" de Donald Trump.

Unul dintre cei mai celebri miliardari din Statele Unite, Donald Trump este si unul dinte cei mai remarcabili reprezentanti ai visului american. Plecat de la aproape nimic, a facut avere in urma afacerilor din sectorul imobiliar, a pierdut totul si apoi si-a refacut averea. Viata sentimentala agitata si dinamismul lui sunt legendare.

Scriind Cum sa te imbogatesti, Donald Trump a vrut sa faca din noi miliardari! Cu o sinceritate tipic americana, autorul ne destainuie in mod concret si placut toate secretele reusitei sale. Sfaturile lui vizeaza de la felul in care trebuie sa ne imbracam la secretele unei negocieri reusite; de la alegerea colaboratorilor pana la concedierea unui salariat; de la folosirea corecta a numelui de familie la necesitatea de a sti sa spui nu; de la arta interviului la lectura lui Jung; de la reflexul strangerii mainii la cele mai bune investitii; de la stiinta ascultarii celuilalt la indiferenta fata de critici; de la talentul oratoric la virtutile megalomaniei.


Acestea si multe alte subiecte sunt abordate de Donald Trump fara complexe, oferindu-ne retele lui de miliardar. Si fiecare e liber sa foloseasca cum poate mai bine lectiile maestrului!

Detalii concurs:

? Concursul se desfasoara in perioada 17 ianuarie ? 17 februarie;

? Participa la concurs toti cei care s-au abonat la newsletter-ul de Profesie in aceasta perioada.

? Castigatorii vor fi afisati pe data de 18 februarie;

? Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Castigatorii sunt:

Tina Trifu

Amalia Tomeescu

Recomandari