Forta vindecatoare a cuplului

Forta vindecatoare a cuplului
  calendar_month        
Ele.ro si editura Elena Francisc Publishing va invita la concurs. Aboneaza-te in perioada 7 -27 martie la newsletter-ul Psihologie sociala si spune-ne pe forum ce crezi ca este mai important pentru longevitatea unei relatii: sentimentul de prietenie sau atractia si poti castiga una dintre cele sase examplare din cartea De ce el? De ce ea? Forta vindecatoare a cuplului.


Detalii premiu


Un cuplu inseamna intalnirea dintre doua fiinte care se aleg una pe alta. Sunt alegerile noastre intru totul constiente? Nu exista oare, in ceea ce ne fascineaza la celalalt, speranta inconstienta ca el ne va repara trecutul, ne va vindeca ranile?

Dezvaluind povestea de iubire a catorva cupluri, unele obisnuite, altele neobisnuite, Monique Fradot si Daniele Chines s-au aplecat asupra originilor genealogice si psihosociale ale atractiei amoroase si asupra atingerii echilibrului in doi. Acesta carte isi propune sa ne ajute sa iesim din dificultatile relatiei conjugale si, dupa popasurile neplacute pe coasta alarmarii, sa ne ancoram durabil pe coasta iubirii.

Monique Fradot este psiholog si psihoterapeut. La centru unde-si desfasoara activitatea, lucreaza cu grupuri si formeaza specialisti. A creat o serie de abordari originale in terapia sexuala, gestionarea afectiva si terapia de cuplu.

Daniele Chines este psiholog, psihoterapeut, doctor in Stiintele educatiei. Conduce ateliere de compozitie literara cu scop terapeutic. De-a lungul anilor s-a specializat in terapia copilului, a familiei si cea de cuplu.


Detalii concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 7 -27 martie

Participa la concurs toti cei care s-au abonat la newsletter-ul Psihologie sociala in aceasta perioada si care au scris pe forum la tema indicate mai sus;

Castigatorii vor fi anuntati pe 28 martie;

Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum 10 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Castigatorii sunt:

Samika

Miha

danavenera

flori73228

ChocolateGirl

kitty19

Recomandari