Imbogateste-ti biblioteca

Imbogateste-ti biblioteca
  calendar_month        
Editurile Prestige si MMS iti ofera o carte pe zi. Intra pe forum si spune-ne ce carte citesti acum si ce te-a facut sa o cumperi. Poti castiga unul dintre cele trei exemplare ale cartii Uluitoarea putere a emotiilor sau unul dintre cele trei volume din cartea Legea atractiei.


Uluitoarea putere a emotiilor

Aceasta este una din cartile deschizatoare de drumuri care va va ajuta sa intelegeti emotiile cu care v-ati confruntat intreaga viata.


In loc sa aveti reactiile nestapanite, reflexe, pe care le au majoritatea oamenilor drept raspuns la viata lor aflata in continua schimbare, aceast lucrare va va ajuta sa incadrati aceste raspunsuri intr-o perspectiva mai ampla.

Veti reusi sa intelegeti ce sunt emotiile, ce semnifica fiecare dintre ele, si cum puteti folosi in mod eficient aceasta noua intelegere pe care ati dobandit-o asupra lor.


Legea atractiei

Daca ar fi sa te intalnesti cu o carte care iti va schimba viziunea despre cum poti sa ajungi sa ai orice iti doresti cu minim de efort si maxim de bucurie, de unde a stii ca ai intalnit-o?

Legea Atractiei... este ca si cum ai calari pe spatele unui gigant si tot ce ai de facut este sa-i spui incotro sa mearga iar el va muta si muntii din loc pentru ca tu sa ai ceea ce iti doresti.

Tot ce ai in momentul de fata: silueta, relatia de iubire, sanatatea, cariera, prietenii etc, totul este creatia ta, este manifestarea gandurilor tale trecute. Vrei mai mult, vrei altceva? …Atrage altceva! Mergi catre un viitor in care sa te simti mai plina de viata, mai entuziamata, mai sigura pe tine.

Poti avea orice, poti fi orice, poti face orice iti aduce bucurie si fericire. Fa primul pas si afla cum se intampla toate acestea, descopera Legea Atractiei si exercitiile foarte simple care iti aduc rezultate uriaseDetalii concurs

• Concursul se desfasoara in perioada 9 -16 mai.
• Participa la concurs toti cei care au scris pe forum la tema concursului.
• Se va acorda cate un premiu pe zi.
• Castigatorii vor fi alesi de catre reprezentantii Editurii Prestige.
• Toti cei 6 castigatori vor fi anuntati in data de 16 mai.
• Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Castigatorii sunt:

Legea atractiei

o_moaka
nikko71
bi_bi_noi

Uluitoarea putere a emotiilor
vio32
greenmo3
andutza_n

Recomandari