Invata sa vorbesti in fata unei audiente

Invata sa vorbesti in fata unei audiente
  calendar_month        
Ai visat tot timpul sa vorbesti in fata unei audiente? Vrei sa inveti cum sa castigi audienta de partea ta? Vrei sa stii cum sa faci prezentari de succes folosind secretele comunicarii nonverbale?

Atunci participa la concursul lansat de Ele.ro si Acta Nonverbal, unde vei castiga o participare gratuita la cursul deschis de nivel avansat intitulat Nonverbal Public Speaking din 30 martie 2008, unde va participa ca invitata speciala Cristina Trepcea. Aceasta va vorbi despre secretele limbajului hipnotic in prezentari.

Ce ai de facut? Inscrie-te pe forumul ele.ro si spune-ne care este motivatia ta pentru a vorbi in public. Tema concursului este: "Ce anume te determina sa iti doresti sa fii in fata unei multimi?". Castigatoarea va fi aceea care va reusi sa ne convinga ca ii va fi necesar acest curs deschis.

Detalii concurs:

# Concursul se desfasoara in perioada 5-23 martie;

# Participa la concurs toti cei care au scris pe forum la tema anuntata mai sus;

# Castigatorul va fi anuntat pe 24 martie;

# Castigatorul va primi mail de confirmare la care va trebui sa raspunda in maximum 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Castigatori:
Datorita interesului manifestat pentru cursul din data de 30 martie, Acta Nonverbal ofera doua premii. Castigatoarele sunt:

miruna_first
serenity

De asemenea, rubyn si colaj pot beneficia de o reducere de 50% la cursul Nonverbal Public Speaking din 30 martie 2008.

Recomandari