"Jurassic Park" vine la Bucuresti

"Jurassic Park" vine la Bucuresti
  calendar_month        
Astazi se va deschide in Bucuresti expozitia "XXL Dino Expo", expozitie formata din 32 de exponate reprezentand dinozauri in marime naturala. Printre acestea se afla si cele sase create special pentru filmul "Jurassic Park".


Expozitia "XXL Dino Expo" va fi deschisa in perioada 5-14 iunie, in parcarea Baneasa Shopping City din Bucuresti.


Expozitia va prezenta replici in marime naturala ale celor mai mari animale de pe planeta cunoscute noua, confectionate din materiale speciale precum latex si fibra de sticla.


Cele mai impresionante exponate sunt dinozaurii din speciile Tyrannosaurus Rex, Saltasaurus si Diplodocus care au aparut in filmul lui Steven Spielberg, "Jurassic Park".
La intrarea in expozitie veti fi intampinati de cel mai fioros dinozaur, carnivorul Tyrannosaurus Rex, iar erbivorul gigantic de 35 metri lungime si 8 inaltime, Saltasaurus, se va afla in interiorul unui cort urias. In expozitie vor putea fi vazuti si dinozauri din speciile Triceraptos, Parasaurolophus, Archaeopterix si Mamenchiosaurus, dar si fosile adevarate vechi de milioane de ani.


Expozitia a parcurs deja mai multe orase din tara - Iasi, Piatra Neamt, Pitesti, Buzau, Sibiu, Suceava, Onesti, Bacau - iar in Europa a fost prezenta in tari precum Germania, Spania, Suedia, Austria, Norvegia si Danemarca.


Biletul de intrare la expozitie va costa 15 lei.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

ai fost vreodata
  • person

    "poezia e creaa￯ie,e viaa￯a￯ tra￯ita￯ pe verticala￯ chiar a￯i o secunda￯..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right