Parfumexpress.ro iti ofera parfumul Carolina Herrera 212 Sexy

Parfumexpress.ro iti ofera parfumul Carolina Herrera 212 Sexy
  calendar_month        
Magazinul online Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online si pentru a promova aceasta ramura a comertului in spiritul 3P: Precizie, Punctualitate, Profesionalism.

De patru ani, Parfumexpress.ro sunt prezenti cu succes pe piata, comercializand cele mai populare produse de marci mondiale, oferind clientilor parfumuri autentice.

Participa la concursul organizat de Ele.ro impreuna cu Parfumexpress.ro si poti fi fericita castigatoare a parfumului ?Carolina Herrera 212 Sexy?.

Carolina Herrera 212 Sexy este un parfum precum o zi petrecuta in oras : Nota de varf, un mic dejun constand din mandarine proaspete si bermagota condimentate cu piper roz, urmata de Nota inimii, o plimbare magica in parc, preintre petale de flori,intampinandu-ne gardenia si savurand vata de zahar.In incheiere, Nota de baza, o seara placuta in compania lemnului de santal,chihlimbar si mosc alb.

57204.jpgTot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la concurs este sa sa dai LIKE la pagina de facebook Ele.ro si sa scrii in aceasta pagina de concurs (in zona de comentarii) cum se numeste noul parfum de la Kenzo aflat in sectiunea ?NOUTATI? pe site-ul Parfumexpress.ro.

Poti fi chiar tu fericita castigatoare a parfumului Carolina Herrera 212 Sexy.

Nu uita:

Parfumexpress.ro te invita in lumea magica plina de parfumuri atat pentru femei cat si pentru barbati.

Acum, pe langa parfumuri originale ai la dispozitie o gama vasta de produse cosmetice, ingrijirea corpului si a sufletului.Regulament concurs:

- Concursul de desfasoara in perioada 10 octombrie ? 17 octombrie 2011, ora 10.00;
- Participa la concurs toate persoanele care indeplinesc cerinta concursului si dau LIKE la pagina de
facebook Ele.ro;
- Se va desemna, in data de 17 octombrie, prin tragere la sorti, 1 castigator al unui parfum Carolina Herrera 212 Sexy;
- Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
- Castigatorul va primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care va trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatoarea este:

ancaelenalungu

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

De ce Indiferentza
  • person

    "a iubi este magic... a fi iubit este magie!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right