Parfumexpress.ro iti ofera parfumul Givenchy Le Bouquet Absolu

Parfumexpress.ro iti ofera parfumul Givenchy Le Bouquet Absolu
  calendar_month        
Magazinul online Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online si pentru a promova aceasta ramura a comertului in spiritul 3P: Precizie, Punctualitate, Profesionalism.

De patru ani, Parfumexpress.ro sunt prezenti cu succes pe piata, comercializand cele mai populare produse de marci mondiale, oferind clientilor parfumuri autentice.

Participa la concursul organizat de Ele.ro imreuna cu Parfumexpress.ro si poti fi fericita castigatoare a parfumului ?Givenchy Le Bouquet Absolu?.


Givenchy Le Bouquet Absolu este lansat in 2011 si reprezinta o calatorie intr-o gradina atragatoare plina de flori fermecatoare. Parfumul este elegant, sofisticat si deosebit de romantic datorita combinatiei floral-fructat cu o usoara nota de mosc. Ca prima impresie, ne va intampina cu arome de bermagota, neroli si fructe de padure. Inima delicata de iasomie, vanilie, orhidee si trandafir este bazata pe note misterioase si senzuale de mosc, ambra si ienupar.
57145.jpg


Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi in aceasta pagina de concurs la intrebarea ?In ce an s-a lansat parfumul Givenchy Le Bouquet Absolu??


Nu uita:

Parfumexpress.ro te invita in lumea magica plina de parfumuri atat pentru femei cat si pentru barbati.

Acum, pe langa parfumuri originale ai la dispozitie o gama vasta de produse cosmetice, ingrijirea corpului si a sufletului.Regulament concurs:

- Concursul de desfasoara in perioada
12 ? 19 septembrie 2011, ora 10.00;
- Participa la concurs toate persoanele care raspund corect la intrebarea concursului;
- Se va desemna, in data de 19 septembrie, prin tragere la sorti, 1 castigator a unui parfum Givenchy Le Bouquet Absolu;
- Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
- Castigatorul va primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care va trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Concursul s- incheiat! Castigatoarea este:

maria_maria2


Felicitari!
Recomandari