Parfumexpress.ro iti ofera parfumul Guess Seductive

Parfumexpress.ro iti ofera parfumul Guess Seductive
  calendar_month        
Magazinul online Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online si pentru a promova aceasta ramura a comertului in spiritul 3P: Precizie, Punctualitate, Profesionalism.

De patru ani, Parfumexpress.ro sunt prezenti cu succes pe piata, comercializand cele mai populare produse de marci mondiale, oferind clientilor parfumuri autentice.

Participa la concursul organizat de Ele.ro impreuna cu Parfumexpress.ro si poti fi fericita castigatoare a parfumului ?Guess Seductive?.


Parfumul Guess Seductive pentru femei a aparut in anul 2010. Un parfum seducator floral-fructat, ne va intampina cu nota de varf compus din bermagota, coacaze negre si pere urmat de nota inimii florale, alcatuita din iasomie, flori de portocal african si radacina de orris, iar baza va va incorona cu note de vanilie, lemn de olibanum si casmir.
57177.jpgTot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la concurs este sa sa dai LIKE la pagina de facebook Ele.ro si sa scrii in aceasta pagina de concurs (in zona de comentarii) cel putin un parfum care se gaseste in sectiunea ?PROMOTII? pe site-ul Parfumexpress.ro.
Poti fi chiar tu fericita castigatoare a parfumului Guess Seductive.

Nu uita:

Parfumexpress.ro te invita in lumea magica plina de parfumuri atat pentru femei cat si pentru barbati.

Acum, pe langa parfumuri originale ai la dispozitie o gama vasta de produse cosmetice, ingrijirea corpului si a sufletului.Regulament concurs:

- Concursul de desfasoara in perioada 26 septembrie ? 3 octombrie 2011, ora 10.00;
- Participa la concurs toate persoanele care indeplinesc cerinta concursului si dau LIKE la pagina de
facebook Ele.ro;
- Se va desemna, in data de 3 octombrie, prin tragere la sorti, 1 castigator a unui parfum Guess Seductive;
- Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
- Castigatorul va primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care va trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatoarea este:

luciananadina

Felicitari!

Recomandari