Parfumexpress.ro iti ofera parfumul Laura Biagiotti Donna

Parfumexpress.ro iti ofera parfumul Laura Biagiotti Donna
  calendar_month        
Magazinul online Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online si pentru a promova aceasta ramura a comertului in spiritul 3P: Precizie, Punctualitate, Profesionalism.

De patru ani, Parfumexpress.ro sunt prezenti cu succes pe piata, comercializand cele mai populare produse de marci mondiale, oferind clientilor parfumuri autentice.

Participa la concursul organizat de Ele.ro impreuna cu Parfumexpress.ro si poti fi fericita castigatoare a parfumului ?Laura Biagiotti Donna?.

Laura Biagiotti Donna Acest parfum subliniaza frumusetea naturala feminina. Compozitia se deschide cu note proaspete fructate de litchi, coacaza neagra si floare de piersic, urmat de inima cu note florale de iasomie, orhidee si piper alb iar in final baza lemnoasa cu arome de mosc, santal si cedru va incheia acest buchet feminin.

57223.jpgTot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la concurs este sa sa dai LIKE la pagina de facebook Ele.ro si sa scrii in aceasta pagina de concurs (in zona de comentarii) ce parfum aflat in sectiunea ?NOUTATI? de pe site-ul Parfumexpress.ro ti-ai doti sa primesti cadou.

Poti fi chiar tu fericita castigatoare a parfumului Laura Biagiotti Donna.

Nu uita:

Parfumexpress.ro te invita in lumea magica plina de parfumuri atat pentru femei cat si pentru barbati.

Acum, pe langa parfumuri originale ai la dispozitie o gama vasta de produse cosmetice, ingrijirea corpului si a sufletului.Regulament concurs:

- Concursul de desfasoara in perioada 17 octombrie ? 24 octombrie 2011, ora 10.00;
- Participa la concurs toate persoanele care indeplinesc cerinta concursului si dau LIKE la pagina de
facebook Ele.ro;
- Se va desemna, in data de 24 octombrie, prin tragere la sorti, 1 castigator al unui parfum Laura Biagiotti Donn;
- Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
- Castigatorul va primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care va trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatoarea este:

RalucaRa

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Totul despre triunghiul amoros isoscel
  • person

    "va invit la un cocktail de gandulete"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right