Parfumexpress.ro iti ofera parfumul Paco Rabanne Lady Million!

Parfumexpress.ro iti ofera parfumul Paco Rabanne Lady Million!
  calendar_month        
Magazinul online Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online si pentru a promova aceasta ramura a comertului in spiritul 3P: Precizie, Punctualitate, Profesionalism.

De patru ani, Parfumexpress.ro sunt prezenti cu succes pe piata, comercializand cele mai populare produse de marci mondiale, oferind clientilor parfumuri autentice.

Participa la concursul organizat de Ele.ro impreuna cu Parfumexpress.ro si poti fi fericita castigatoare a parfumului ?Paco Rabanne Lady Million?.

Lady Million, omologul feminin al parfumului pentru barbati ?1Million? este cel mai nou si cel mai asteptat parfum lansat de Paco Rabanne. Parfumul reprezinta Femeia care radiaza cu o senzualitate incredibila. Lady Million este proaspat, floral-lemnos, la deschidere ne va intampina note fructate de portocala amara si zmeura, urmand neroli, floarea de portocal si iasomie, iar patchouli si ambra va incorona aceasta compozitie deosebit de seducatoare.

57233.jpg


Tot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la concurs este sa sa dai LIKE la pagina de facebook Ele.ro si sa scrii in aceasta pagina de concurs (in zona de comentarii) ce parfum aflat in sectiunea ?PARFUMURI / Parfumuri barbatesti? de pe site-ul Parfumexpress.ro crezi ca si-ar dori iubitul tau.

Poti fi chiar tu fericita castigatoare a parfumului Paco Rabanne Lady Million.

Nu uita:

Parfumexpress.ro te invita in lumea magica plina de parfumuri atat pentru femei cat si pentru barbati.

Acum, pe langa parfumuri originale ai la dispozitie o gama vasta de produse cosmetice, ingrijirea corpului si a sufletului.Regulament concurs:

- Concursul de desfasoara in perioada 24 octombrie ? 31 octombrie 2011, ora 10.00;
- Participa la concurs toate persoanele care raspund la intrebarea concursului si dau LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
- Se va desemna, in data de 31 octombrie, prin tragere la sorti, 1 castigator al unui parfum Paco Rabanne Lady Million;
- Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
- Castigatorul va primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care va trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatorul este:

Lulee

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

jurnalul unei despartiri 10
  • person

    "astazi e o alta zi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right