Sanatate, turism si excelenta intr-un singur loc

Sanatate, turism si excelenta intr-un singur loc
  calendar_month   update 05 Mar 2015, ora: 17:19      
Proiect unic in Romania, menit sa transforme medicina intr-un brand de tara. Dr. Ionut Leahu, manager Dr. Leahu - Clinici Dentare si Razvan Nacea, director general al agentiei de turism Seytour, lanseaza Centrul de Excelenta in Sanatate si Turism, un concept ce sustine turismul de incoming, pe cel medical si educational.

Centrul isi deschide, cu fast, portile, astazi, 5 martie, la Rin Grand Hotel Bucuresti.
Realizat la cele mai inalte standarde, acesta ofera servicii integrate de stomatologie pentru adulti si copii, implantologie orala, estetica dentara, chirurgie estetica si plastica reparatorie, precum si pachete avantajoase de turism.

O echipa de peste 25 de medici romani si straini din Ungaria, Austria, Italia, Germania si Spania se va asigura ca pacientii beneficiaza de planuri de tratament personalizate, pentru afectiuni dentare, estetice si de medicina generala. Acest proiect inovator va face din tara noastra un brand in turismul medical, printr-o investitie exclusiv privata, precizeaza dr. Ionut Leahu.

Investitia se ridica la cateva sute de mii de euro. Pentru 2015, primul an de activitate, cei doi antreprenori estimaza o cifra de afaceri de doua milioane de euro.

Este un proiect prin care vrem sa transformam turismul medical in brand de tara si, implicit, sa crestem turismul de incoming. Numarul turistilor care se trateaza in Romania s-ar putea dubla intr-un an prin intermediul acestor servicii, spune Razvan Nacea, director general al agentiei Seyour.

Povestea Dr. Leahu - Clinici Dentare a inceput in 2010, intr-un cabinet din Popesti Leordeni. Astazi, dr. Ionut Leahu detine lantul de clinici numarul 1 in preventia dentara, dotat cu cele mai noi tehnologii din lume.

Cu o experienta de 25 de ani pe piata, agentia de turism Seytour a inregistrat, in anul 2014, o cifra de afaceri de un milion de euro, in timp ce volumul afacerii a fost de aproximativ 10 milioane de euro.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Oo ..strainatatea..
  • person

    "cuvintele frumoase incanta prostii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right