Soarele m-a iubit prea mult. Cum calmez arsurile?

Soarele m-a iubit prea mult. Cum calmez arsurile?
  calendar_month        
Tot mai multe femei isi doresc sa aiba o piele sanatoasa si bronzata tot timpul anului. Vara, cu atat mai mult, ne dorim un bronz atractiv.

Bronzul este reactia de aparare a pielii la expunerea la ultraviolete. Razele UVB sunt cele care actioneaza la suprafata pielii, iar ele sunt responsabile de ingrosarea acesteia, de aparitia eritemului si a arsurilor solare, pe cand razele UVA actioneaza in profunzime si sunt principalele "vinovate" de imbatranirea prematura a pielii, de aparitia ridurilor profunde.

Epiderma reactioneaza la expunerea la ultraviolete prin uscare, ingrosare si prin producerea de melanina, substanta care determina pigmentarea pielii.

Noi, cei de la Farmec, stim ca vrei sa profiti din plin de razele soarelui si recunoastem ca, uneori, acesta este prea iubitor cu pielea ta. De aceea am creat gama Gerovital SUN.

Noua linie de protectie solara reprezinta o formula inovatoare care are la baza un complex BIO protector, bogat in rodie sub forma de ulei organic sau extract ECO certificate.

Daca nu folosesti protectie solara, in timp, expunerea neprotejata la soare poate duce la aparitia pigmentilor nedoriti pe fata, a pistruilor sau la dezvoltarea unor cancere cutanate. Pentru a evita aceste efecte nedorite, Gerovital iti recomanda, in cazul in care ai pielea deschisa la culoare un factor de protectie de minim 30, de exemplu, Emulsia de plaja SPF 30. Daca ai pielea mai inchisa la culoare sau esti deja bronzata, poti sa optezi si pentru un produs cu factor de protectie mai mic.

Dupa expunerea la soare, pe pielea curata se aplica un alt produs indispensabil, si anume Laptele reparator dupa plaja. Acesta diminueaza efectele negative ale actiunii razelor solare asupra pielii si reda acesteia senzatia de confort. Textura este usoara, nelipicioasa si patrunde rapid in piele avand un efect regenerant si hidratant.

In cazul in care te-ai lasat iubita prea mult de soare, Gerovital SUN iti ofera Lotiunea de calmare a arsurilor solare. Aceasta calmeaza, regenereaza, rehidrateaza si racoreste pielea iritata in urma expunerii exagerate la soare. Lotiunea de calmare a arsurilor solare elimina disconfortul cauzat de senzatia de fierbinteala si usturime.

Asadar, vara aceasta poti profita din plin de razele soarelui cu Gerovital SUN. Si nu uita ca printr-o expunere la soare corecta iti protejezi sanatatea. Mai mult decat atat, soarele te poate face mai fericita. Acesta creste buna dispozitie, optimismul, inlatura depresia si creeaza o stare generala de bine (prin productia de serotonina - hormonul fericirii).

57035.jpg

83127.jpgParticipa la concurs in perioada 20-27 iunie!

In saptamana 20-27 iunie raspunde (in zona comentarii articol) la intrebarea: Ce se intampla cu pielea ta daca nu folosesti protectie solara si te expui un timp indelungat la soare?


Poti castiga unul din cele doua seturi de produse Gerovital Sun!
Un set contine emulsie de plaja SPF 30 + Lotiunea de calmare a arsurilor solare.

Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 20 - 27 iunie.

Participa la concurs toate persoanele care raspund corect la intrebarea: Ce se intampla cu pielea ta daca nu folosesti protectie solara si te expui un timp indelungat la soare?Pe 27 iunie, prin tragere la sorti, se vor desemna 2 castigatori a cate un set de produse Gerovital Sun! (Un set contine emulsie de plaja SPF 30 + Lotiunea de calmare a arsurilor solare)

Lista finala cu castigatorii va fi afisata pe site la sfarsitul concursului.

Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.

Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea user-ului din concurs;

Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Participa si la tombola Gerovital Sun pentru a castiga un kit de plaja si poduse Gerovital Sun!

Recomandari