Stii sa lupti impotriva stresului?

Stii sa lupti impotriva stresului?
  calendar_month        
"Daca timpul personalul nu ne mai ajunge, motivul se afla, adesea, la nivelul propriilor noastre exigente…sau al slabiciunilor care ne caracterizeaza."

Ceea ce inseamna ca si solutia pentru o mai buna organizare a timpului se afla la indemna noastra. Daca vrei sa afli cum te poti apara impotriva stresului, aboneaza-te in perioada 4-20 aprilie la newsletter-ul de Profesie, spune-ne pe forum cum reusesti sa iti orgainizezi timpul si poti castiga unul dintre cele 8 exemplare ale cartii Noua arta a timpului impotriva stresului oferite de Elena Francisc Publishing.


Detalii premiu:

Noua arta a timpului impotriva stresului

O viata mai lunga, program de lucru mai scurt: asa se prezinta noul secol. Cum se face atunci ca ne plangem mai mult ca niciodata de stres si de lipsa timpului? Explicatia este simpla: asa cum se intampla cu toate lucrurile importante din viata, utilizarea eficienta a timpului nu se invata la scoala. Cei mai multi au probleme cu timpul si nu stiu ca "boala" e tratabila.

Jean-Louis Servan-Schreiber, directorul revistei Psychologies Magazine, si-a inceput cariera de jurnalist acum patruzeci de ani in cadrul unor reviste si cotidiane franceze de marca (Le Figaro, L'Echos), devenind mai apoi eseist si publicist.


Detalii concurs:

• Concursul se desfasoara in perioada 4 - 20 aprilie 2008;


• Participa la concurs toti cei care s-au abonat la newsletter-ul Profesie in aceasta perioada si care au scris pe forum la tema indicate mai sus;


• Vor fi desemnati 8 castigatori ; castigatorii vor fi alesti de catre reprezentantii editurii Elena Francisc Publishing.


• Castigatorii vor fi afisati pe 21 aprilie 2008;


• Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii. Altfel, premiul devine nul.


Castigatorii acestui concurs sunt:

parisienne_fleur09

o_moaka

ancap68

iraira

elisatuberoza25

gociu

Albastrita

schvob

Recomandari