Strategii si sfaturi pentru pariuri sportive live

Strategii si sfaturi pentru pariuri sportive live
  calendar_month   update 15 Nov 2023, ora: 12:53      
Pariurile sportive live fac ca evenimentele sportive să fie și mai interesante. În momentul în care joci live, nivelul de adrenalină crește, deoarece îți poți adapta alegerile în funcție de ceea ce vezi la TV sau pe serviciile de streaming.

Interesul pentru pariurile live a fost sesizat de operatorii online, care au introdus și mai multe opțiuni. Pe lângă pariurile clasice pe rezultat și goluri, utilizatorii pot miza pe următorul eveniment din meci, pe ceea ce se va întâmpla într-un anumit interval și multe alte elemente interesante.

Sfaturi pentru pariurile live

Mizează pe meciurile pe care le urmărești

Pentru a avea șanse și mai bune, încearcă să pariezi pe evenimentele pe care le urmărești. Din fericire, în țara noastră sunt televizate toate competițiile importante, indiferent de sport. Iar dacă un eveniment nu este televizat, îl poți urmări prin Live Streaming pe platforma operatorului. Cei mai buni operatori oferă utilizatorilor posibilitatea de a urmări live video evenimente din toate colțurile lumii, indiferent de sport.

Folosește-te de statistici

La operatorii online vei găsi pentru fiecare eveniment care este inclus la Pariuri Live și statistici detaliate de care te poți folosi. Îți vei face o imagine mai clară, mai ales dacă nu poți urmări acel meci. Spre exemplu, dacă vezi că o echipă are o posesie mai mare și raportul ocaziilor este net favorabil pentru ea, ai putea să iei în calcul să mizezi că va marca următorul gol. În funcție de nivelul echipei și de durata de timp rămasă din partida respectivă, s-ar putea să primești o cotă foarte bună.Profită de cash out

Funcția cash-out este una dintre cele mai apreciate de utilizatori. Dacă ești în avantaj, mai sunt câteva minute, dar simți că echipa adversă este pe val, o idee pe care o poți lua în calcul este să dai cash out. Nu vei primi întreg câștigul pe care l-ai lua dacă ai lăsa biletul să meargă până la final și ar fi verde, dar vei fi pe plus. Poți profita de cash out și când ești în dezavantaj și vezi că echipa (sportivul) pe care ai mizat are șanse foarte mici să revină. Astfel, vei mai diminua din pierderi.

Fii atent la toate opțiunile din ofertă

E clar că printre cele mai populare selecții din oferta de Pariuri Live sunt cele pe rezultatul final și pe numărul golurilor marcate. Dar operatorii online au o ofertă mult mai vastă, de care poți profita din plin când joci live. Spre exemplu, dacă vezi că se fac faulturi multe și dure, ai putea să mizezi pe numărul de cartonașe ce vor fi acordate. Sau poți să mizezi că va fi acordat un cartonaș roșu. Pe de altă parte, dacă vezi că un jucător este în formă și are ocazii multe de a marca, poți să mizezi pe el că va înscrie. Opțiunile sunt numeroase și nu merită ignorate.

Nu juca la recuperare

Acest sfat se aplică indiferent de forma în care joci, nu doar la live. Însă când joci live, s-ar putea să fii tentat să mizezi la recuperare, mai ales dacă ești după o serie negativă. E complet greșit să faci acest lucru. Stabilește-ți niște limite pe care să le joci și mizează responsabil, fără excese. Jocul la recuperare nu aduce nimic bun în general. Gestionează-ți bugetul cu atenție, în așa fel încât să te poți distra cât mai mult și să te bucuri de evenimentele sportive, indiferent că joci live sau în varianta clasică. În general, pariurile live aduc și mai multă adrenalină, având în vedere că totul este mai dinamic. Distracția vine la pachet cu pariurile live, motiv pentru care sunt atât de populare printre români.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Alte retete de ciuperci umplute
  • person

    "o femeie trebuie sa fie bucatareaza in bucatarie, doamna in salon si finalul il stiti voi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right