Sugestii de cadouri pentru o femeie speciala din viata ta

Sugestii de cadouri pentru o femeie speciala din viata ta
  calendar_month     photo_cameraPexels.com    
Oferirea unui cadou îți poate aduce bucurie, mai ales dacă o faci cu iubire și apreciere față de persoana căreia îi este destinat. Fie că este vorba despre o aniversare, onomastică sau pur și simplu vrei să îți arăți recunoștința față de o femeie deosebită din viața ta, care poate fi mama, sora sau prietena ta cea mai bună, alegerea cadoului ideal poate fi o provocare. Înainte de a începe căutările, gândește-te cât de bine o cunoști, care îi sunt preferințele, ce îi place să facă sau să poarte, ce fel de personalitate are. Iată aici și câteva sugestii care să îți facă alegerea mai ușoară.

Bijuteriile - un cadou prețios

Clasice sau elegante, acestea pot fi darul mult dorit, indiferent de vârsta celei care urmează să le poarte. Este necesar să știi dacă preferă să poarte aur, argint sau platină, ca să te orientezi către bijuterii potrivite gusturilor celei pentru care cumperi. În funcție de acest lucru poți alege un lănțișor cu pandantiv, cercei, brățări sau chiar seturi întregi. Bijuteriile pot fi simple, inscripționate cu numele sau cu zodia persoanei respective, dar și cu pietre prețioase sau semiprețioase. O bijuterie poate fi un cadou memorabil, dacă reușești să găsești exact ce îi place și ce și-ar dori să poarte.

Un ajutor de relaxare

Dacă cea căreia pentru care cauți un cadou este pasionată de scris, îi poți cumpăra o agendă inteligentă, pe care să o poarte peste tot pe unde călătorește. Dacă îi place să citească, ia-i o tabletă de tipul ebook reader, pe care să încarci câteva cărți electronice. Dacă preferă cărțile clasice, îi poți comanda o colecție de volume tipărite ale autorului preferat.

O altă idee de cadou de relaxare ar fi un set de ceșcuțe și un ceainic. Pentru o pasionată de gătit poți lua ustensile moderne, care să o ajute în bucătărie pentru momentele când gătește pentru prietenii ei. Dacă îi place să își exprime creativitatea cu ajutorul lucrului manual, atunci ia-i un kit de pictat sau de tricotat din magazinele de specialitate.

Cosmetice și parfumuri

Și în acest caz, ca în toate celelalte, este important să cunoști foarte bine persoana căreia vrei să îi faci un astfel de cadou. Un parfumul preferat sau pe care știi că și l-ar dori, este o alegere bună dacă vrei să fie cu adevărat impresionată. Ce este bine să știi în această situație, este să nu alegi niciodată un parfum care îți place ție. S-ar putea să creezi o situație neplăcută și ar fi bine să eviți astfel de momente.

Legat de cosmetice, poți cumpăra un cadou de acest gen doar dacă știi exact ce gamă de produse folosește, care sunt brandurile preferate. Evită să iei ceva la întâmplare, pentru că riști ca darul oferit să nu fie apreciat așa cum te aștepți.O experiență

Obiectele materiale pot fi înlocuite și cu experiențe de neuitat, precum o zi la SPA, bilete la concertul artistului preferat, o excursie la munte sau bilete la teatru. Ai putea încerca să mergeți împreuna într-un city break, ca fetele. Alege destinația în funcție de preferințele ei, comunică-i din timp intenția ta ca să nu își facă alte planuri, caută cazare și bilete de avion. O astfel de experiență, cu siguranță va fi de povestit chiar și peste ani de zile.

Nu contează doar cadoul pe care vrei să îl faci, importantă este valoarea lui sentimentală, atenția, căutarea și bucuria de a-l oferi femeii speciale din viața ta. De cele mai multe ori, un cadou aduce fericire și zâmbete pe chipul celei care îl primește și mulțumire sufletească celui care îl aduce.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Onoarea de a cunoaste oameni talentati
  • person

    "maine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca maine...."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Sandale Fihe Negre
Shop Ele.rochevron_right