Tehnici antice pentru indragostitii moderni

Tehnici antice pentru indragostitii moderni
  calendar_month        
Afla secretele masajului erotic si care sunt cela mai fierbinti tehnici sexuale antice de la ProEditura.


Tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la newsletter-ul l SexTips in perioada 28 martie - 10 aprilie 2008 si te inscrii automat in concurs.


Detalii premii:

Masaj Erotic

Un ghid erotic extraordinar, cu ajutorul caruia sute de mii de cupluri au cunoscut placerile sublime ale masajului tantric.

Continand peste o suta de ilustratii detaliate, Masajul erotic va ofera metodele si mangaierile usor de invatat care sa va ajute sa va bucurati de amorul tantric. Ilustratiile si instructiunile pot fi usor asimilate, astfel incat lecturarea acestei carti va va aduce imediate recompense senzuale.

Masajul erotic se numara printre cele mai accesibile si explicite lucrari destinate cuplurilor care doresc sa cunoasca intimitatea oferita de sexualitatea tantrica. Dr. Kenneth Ray Stubbs este autorul mai multor lucrari de mare succes despre sexualitatea tantrica. Specialist in masaj, el a studiat o gama larga de abordari orientale si occidentale ale sexualitatii si a predat numeroase cursuri despre senzualitate si sexualitate.


Pozitii Sexuale Secrete

Acest compendiul bogat si savuros ilustrat va va purta intr-o calatorie extraordinara in care va vor fi prezentate in detaliu practicile sexuale de a lungul epocilor.

Inspirandu-se dintr-o varietate de culturi si epoci istorice, Pozitii sexuale secrete va ofera metode care inlesnesc accesul la senzatii si simtaminte nedescoperite sau uitate, pentru a ajunge la o sexualitate mai profunda si mai plina de placeri.

Splendidele ilustratii ale cartii prezinta metode si pozitii sexuale specifice atat amantilor moderni, cat si celor din antichitate, si va invita sa traiti o noua dimensiune a placerii fizice si mentale. Valorificand intelepciunea sexuala din surse diverse precum Kama Sutra, Cantarea Cantarilor si Ishimpo, Pozitii sexuale secrete se constituie intr-o calatorie fara precedent prin diferitele epoci ale sexualitatii, totul fiind descris intr o maniera accesibila cuplurilor din vremurile noastre.


Detalii concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 28 martie - 10 aprilie 2008;

Participa la concurs toti cei care s-au abonat la newsletter-ul SexTips in aceasta perioada;

Vor fi desemnati doi castigatori a cate o carte Pozitii sexuale secrete si doi castigatori ca cate o carte Masaj Erotic ;

Castigatorii vor fi afisati pe 11 aprilie 2008;

Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii. Altfel, premiul devine nul.


Castigatorii sunt:

Monica Asinipean - Masaj Erotic

Florian Opritoiu - Pozitii Sexuale Secrete

Valentina Ghitoiu - Masaj Erotic

Vlad Netranu - Pozitii Sexuale Secrete

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Nu...
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right