Testul de 7 zile cu Dove - ziua numarul 1

Testul de 7 zile cu Dove - ziua numarul 1
  calendar_month        
Stiai ca cea mai veche atestare documentara despre fabricarea sapunului dateaza din anul 2800 I.Hr. si provine din vechiul Babilon?

A fost gasit, ingropat in pamant, un cilindru confectionat din lut, inscriptionat cu detalii despre fierberea grasimii si a cenusii, care continea o substanta similara sapunului.

Sapunul-crema Dove a aparut imediat dupa cel de-al doilea razboi mondial, fiind folosit drept medicament pentru igienizarea ranilor.


Ulterior femeile l-au incercat si au vazut ca Dove este o marca onesta, care face exact ceea ce promite. Asa a inceput relatia de incredere profunda dintre marca Dove si consumatoarele sale.

Iti propunem testul de 7 zile cu Dove pentru ca tu sa te bucuri de o piele frumoasa si hidratata zi de zi.

Pentru ca frumusetea inseamna ingrijire!

56916.jpg

Inscrie-te la testul de 7 zile Dove pentru a te convinge de efectele benefice ale sapunului-crema Dove pentru pielea ta!
Scrie mesajul:
Vreau sa testez!


Pe data de 13 aprilie se vor desemna 30 de castigatoare care vor primi cate un sapun Dove. Daca esti norocoasa, la finalul concursului poti fi una dintre cele 10 castigatoare ale unui kit complet de ingrijire in 5 pasi Dove (sapun crema, gel de dus, sampon, lotiune, deo)

Recomandari