Topul celor mai comandate bauturi in domeniul Horeca

Topul celor mai comandate bauturi in domeniul Horeca
  calendar_month     photo_camerawww.vedda.ro    
Nimic nu se compară cu momentul în care te poți bucura de weekend liniștit, alături de cei dragi savurând preparatele favorite sau încercând noi locuri în care te poți delecta cu experiențe culinare de excepție. Totuși, pe lângă meniul de mâncare, cei care dețin o afacere în domeniul Horeca trebuie să acorde atenție și meniului de băuturi și răcoritoare. Opțiunile puse la dispoziția clienților pot face diferența dintre succes și dezamăgire. De la băuturi calde și sucuri, până la cocktail-uri rafinate și vinuri, ți-am pregătit o listă cu ce trebuie să incluzi în meniul restaurantului sau cafenelei tale pentru a le satisface clienților atât nevoile, cât și preferințele, dar mai ales, care se regăsesc în topul celor mai comandate băuturi din domeniul Horeca.

Cafeaua

Supranumită regina băuturilor, cafeaua nu trebuie să lipsească dintr-o afacere Horeca, indiferent de dimensiunea sa. Aceasta este în topul preferințelor la nivel global și este băutura perfectă pentru dimineți pline de energie sau pentru întâlniri la povești cu prieteni dragi. Orientați-vă spre furnizori de calitate sau chiar de specialitate, care să vă ofere sortimente aromate și diverse pentru experiențe unice. De la celebrul latte, până la puternicul espresso, asigurați-vă că includeți o gamă largă de băuturi pe bază de cafea.

Ceaiul

Ceaiul oferă relaxare, dar mai ales, o explozie de arome unice. Acesta poate fi servit atât cald, în cazul în care dorești să te delectezi din plin cu savoarea acestuia, cât și rece, cu gheață și mentă, pentru zilele toride, în care ai nevoie de ceva răcoritor. Multe persoane preferă ceaiul în locul cafelei, fiind potrivit atât pentru adulți, cât și pentru copii. Pentru afacerea ta, îți recomandăm să descoperi gama variată de ceai pentru horeca de la Vedda, precum sortimentele Evolet Selection ce conțin atât arome clasice de mentă, lămâie și fructe, cât și unele surprinzătoare ca Wild Nights, China Jasmine sau Wild Berry.

Cocktails

Adună laolaltă cele mai iubite variante de cocktail-uri! De la răcoritorul Hugo și clasicul italian Aperol, acestea nu trebuie să lipsească din meniul tău. Mai mult decât atât, poți oferi și variantele nonalcoolice ale acestuia, păstrând aromele și texturile echilibrate ale rețelelor originale. Acestea se potrivesc de minune clienților care sunt în căutarea unei experiențe sofisticate.

Vinurile

În funcție de preparatele pe care le ai în meniu, asigură-te că pui la dispoziția clienților și vinurile care se potrivesc perfect. O selecție atentă și elegantă de vinuri poate completa aromele felurilor de mâncare servite, dar mai ales, vor impresiona fiecare persoana ce vă va trece pragul. De la cele albe, până la vinurile rose și roșii, fiecare dintre ele este atribuit unui aliment specific și oferă o experiență culinară completă.Sucuri naturale

Atunci când vrei să ai grijă de fiecare client în parte, ține cont și de familiile cu copii și oferă-le opțiuni de băuturi și pentru prichindei. De la sucuri naturale, până la limonadă, acestea vor fi apreciate și vor reprezenta un adevărat deliciu pentru micuți.

În concluzie, ține mereu cont de preferințele celor din jur și axează-te atât pe opțiuni clasice de băuturi, cât și pe cele cu un twist modern. Astfel, afacerea ta va deveni un loc îndrăgit și frecventat de fiecare client în parte!


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Fericire vs ignoranta
  • person

    "don't worry.be happy.tomorrow will be worst!!!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right