Unde pot face plaja bucurestenii ca la mare. Se pot simti acum ca pe litoral

Unde pot face plaja bucurestenii ca la mare. Se pot simti acum ca pe litoral
  calendar_month   update 31 Iul 2021, ora: 19:12      
Bucurestenii pot face acum plaja chiar in Capitala intr-un spatiu special amenajat in sectorul 4. Daniel Baluta, primarul acestui sector, i-a invitat pe bucuresteni la plaja artificiala, unde se pot racori in aceste zile caniculare chiar in Oraselul Copiilor.

Spațiul verde este special amenajat pentru relaxarea la plajă, reprezentând o oază pentru Bucureștiul betoanelor și fierbinte în zilele caniculare.

„Plaja artificială din sectorul nostru vă așteaptă la o cură de relaxare. Dacă nu v-ați făcut încă planuri pentru acest weekend poate dați o fugă în Orășelul Copiilor. Acolo avem deja amenajat un spațiu verde destul de mare unde să vă întindeți șezlongul sau pătura și să faceți plajă”, a anunțat sâmbătă, primarul sectorului 4, Daniel Băluță, pe pagina sa de Facebook.

„Cu toate că pe margine sunt copaci și vă puteți adăposti la umbră, indicat ar fi să faceți acest lucru în primele ore ale zilei sau pe seară. După amiază este destul de periculos pentru că temperaturile vor ajunge și astăzi la 37 de grade Celsius. O sâmbătă răcoroasă să avem!”, a mai transmis Daniel Băluță, în același mesaj.
Recomandari