Wedding & Fashion Show se deschide la Rin Grand Hotel

Wedding & Fashion Show se deschide la Rin Grand Hotel
  calendar_month        
Pe 23 ianuarie se deschide Wedding & Fashion Show, cel mai nou targ dedicat organizarilor de nunti si modei. Evenimentul se desfasoara la Rin Grand Hotel, Sala Bucuresti, pana duminica, 25 ianuarie, vizitatorii fiind asteptati zilnic, intre orele 10.00 si 20.00.

In cadrul targului sunt prezentate ultimele tendinte in moda si in organizarea de nunti, impreuna cu noutati din toate domeniile asociate acestui gen de evenimente, pentru ca toti cei interesati sa poata gasi solutii de vestimentatie, coafura si machiaj, cadouri, modalitati de decorare, ambianta etc.

In paralel cu expunerea spre vanzare a diverselor produse necesare organizarii nuntii perfecte, vor avea loc recitaluri ale unor trupe cunoscute.80499.jpg

Cei prezenti se vor putea delecta cu muzica pentru toate gusturile, de la valsuri, tangouri, evergreen-uri, pop-rock, folclor stilizat romanesc si international, jazz sau cafe-concert in interpretarea cvartetului Arpeggione, si pana la muzica braziliana, reprezentata de Timba, sau stilul etno - dance al trupelor Etnic, Hora si Haiducii.

Programul va fi completat cu prezentari ale caselor de moda Andree Salon, Giorgia Sposa Italy, Vista Fashion, Evergreen Brides, demonstratii de coafura oferite de Marian Ciuca si sesiuni de machiaj, asigurate de make-up artistii Ramona Chirita si Teodora Sararu, ca si show-uri de laser si lumini.

Pentru programul complet al evenimentului, va invitam sa accesati www.wfshow.ro.

80498.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Nu mai pierde timpul si invata sa te organizezi
  • person

    "cea mai buna narghilea este in orient cafe, bucuresti."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right