'Hai sa facem sex' - de Valentin Krasnogorov

'Hai sa facem sex' - de Valentin Krasnogorov
  calendar_month   update 17 Apr 2013, ora: 10:15   photo_camera`Hai sa facem sex` - de Valentin Krasnogorov    
"Sunteti singuri si tristi? Care dintre voi stie cum e adevarata singuratate? Singuratatea absoluta? Ce stiti despre adevarata nevoie de sex? Vorbiti despre sex, dar, de fapt, tanjiti dupa iubire si caldura."

"Hai sa facem sex!" reprezinta o meditatie dulce-amara pe tema, atat de actuala, a lipsei de comunicare, de iubire, a insingurarii si instrainarii. Lumea noastra nu e alcatuita numai din insi competitivi, din invingatori, ci si din oameni vulnerabili, pe care esecurile ii marcheaza...

4 personaje colorate, fiecare cu pozitia lui, intr-un spatiu de joc ca un joc de X si 0 desenat cu carioca. Sunt sotia, sotul, fata si profesorul. Sotia si sotul cui? Ce fel de fata? Ce fel de profesor? N-o sa aflam decat spre sfarsit.

Se intalnesc pe rand in combinatii de doi sau trei si isi propun sa faca sex. Ba vor, ba nu vor, ba mai mult vor altceva. Ce vor de fapt? Tot la sfarsit ne vom da seama.

Cu ce ne ajuta asta? Sa intelegem ca acelasi lucru il vrem multi dintre noi de fapt. Ne-ar placea sa credem ca majoritatea. Daca nu toti...

"Hai sa facem sex" - de Valentin Krasnogorov, 18 si 30 aprilie 'La Scena'

regia: Felix Crainicu
scenografia: Maria Nicola

Distributia:
Darius Daradici
Ioana Ernea
Valentin Paraschivu
Monica Sandulescu
Alexandru Zob

64671.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Asumarea proiectului pe fonduri europene nerambursabile
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Rochie Sublime Albastra
Shop Ele.rochevron_right