Radu Beligan dezvaluie momente unice din cariera sa!

Radu Beligan dezvaluie momente unice din cariera sa!
  calendar_month        
Radu Beligan - cel mai longeviv si totodata iubit actor al scenei teatrale romanesti imparte de mai bine de 70 de ani bucurii, emotii si sentimente tuturor celor care umplu cu entuziasm salile de spectacole. Cum era de asteptat, despre harul actoricesc desavarsit al maestrului s-a dus vestea si peste hotare, cariera sa fulminanta, precum si jocul actoricesc unic, fiind elemente extrem de apreciate si iubite si de alte popoare. Prin urmare maestrul se simte onorat si in aceeasi masura obligat sa comunice prin arta emotionala a artei teatrale si cu admiratorii de alte nationalitati si sa le expuna maretia artei in esenta sa nealterata.

Astfel, in acest an, mai exact in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie, la finalul stagiunii de vara a piesei " Egoistul ", marele artist roman porneste intr-un voiaj profesional peste tari si mari, pentru a impartasi clipele memorabile ale carierei sale cu publicul spectator din Franta si chiar indepartata China. "Conferinta despre arta si viata" - o superba si emotionanta "incursiune" prin viata marelui actor va impresiona cu siguranta deopotriva publicul francez dar si cel asiatic prin marturisirile si dezvaluirile inedite ale unei vieti dedicate scenei.

Pana la plecarea sa din tara, romanii iubitorii ai artei pure se pot bucura din plin de maiestria actoriceasca a lui Radu Beligan, astfel ca va invitam sa savurati ultimele zile de vacanta in compania maestrului si a celorlalti actori ce fac parte din distributia piesei "Egoistul", o comedie de exceptie ce se va juca pe data de 29 august la Palatul National al Copiilor, ora 20.00.

Dupa cum stiti acest eveniment unic se joaca de obicei cu casa inchisa. Prin urmare va sfatuim sa va asigurati din timp locurile in sala. Biletele se afla in vanzare la preturile de 50 si 70 Lei si se pot achizitiona de la Magazinele Vreau Bilet din Unirea Shopping Center si Carrefour Feeria - Baneasa Shopping City si online www.vreaubilet.ro.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

ce inseamna viata intr un moment ca asta?
  • person

    "viata e dureroasa in momente prea frumoase"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right