Vis de Dan Puric la Zurich

Vis de Dan Puric la Zurich
  calendar_month        
Vis de Dan Puric la Zurich

Marti, 30 ianuarie 2007, la Zurich, va fi prezentat spectacolul de teatru non-verbal Vis, realizat de Dan Puric. Evenimentul face parte din seria de actiuni culturale derulata de Ministerul Afacerilor Externe prin Ambasada Romaniei la Berna, in colaborare cu Institutul Cultural Roman.

Reprezentatia va avea loc in sala Kaufleuten, una dintre cele mai vechi si prestigioase sali din metropola elvetiana.

Vis, un one man show Dan Puric, a fost distins cu Premiul special al Festivalului de Pantomima de la St.Croix - Elvetia (1992) si cu Premiul special al Programului Chicago Artist International (1996). Este un spectacol in care artistul "nu se rezuma sa joace roluri, el creeaza, singur, o lume." (Alex Stefanescu, Romania literara, 20 noiembrie 2002)

Ciclul de evenimente culturale romanesti la Zurich a inceput in septembrie 2006, cu expozitia "DadaEast. Romanii de la Cabaret Voltaire", in octombrie fiind organizat un simpozion dedicat aceleiasi teme.

In noiembrie a avut loc expozitia unui grup de sapte tineri plasticieni, "Cluj connection". Un concert de jazz sustinut de Nicolas Simion in luna februarie 2007 va incheia aceasta serie menita sa puna in lumina continuitatea liniei inovatoare in arta romaneasca.

Recomandari