Camino - 800 de kilometri pe jos

Camino - 800 de kilometri pe jos
  calendar_month        
O carte senzationala, o carte despre curaj si incredere in sine, despre puterea unei femei de a infrunta singura misterul si neprevazutul unei calatorii de 800 de kilometri, pe jos.

"In prima jumatate a cartii, am invidiat-o pe autoare pentru aventura calatoriei la care s-a incumetat.

La finalul lecturii, o invidiam deja pentru cartea pe care a scris-o in urma acestei experiente.

(...)Naratiunea este seducatoare, dar farmecul irezistibil al cartii vine din felul in care autoarea ne obliga, cu talent si maiestrie a persuasiunii, sa ne regasim in intamplarile pline de emotie, de curaj, de haz sau de tristete ale drumului sau si sa meditam la propriile noastre calatorii de viata", declara Alice Nastase, Editor Sef al revistei Tango, despre romanul Veronicai Dragoi.
Dupa mai bine de zece ani de cariera construita cu succes in domeniul marketingului si al publicitatii, Veronica Dragoi porneste in vara lui 2004 pe Camino, impinsa de setea cautarii de sine, intr-o perioada de cumpana profesionala si sufleteasca.

Cei 800 de kilometri parcursi pe jos, in celebrul pelerinaj spaniol dintre Roncesvalles si Santiago de Compostela, i-au adus pacea interioara indelung ravnita, dar si neastamparul de a-si implini un vis din copilarie: cel de a scrie o carte.

"Au fost 25 de zile de mers pe jos, fara un antrenament in prealabil, insa dorinta de a ajunge la capat m-a ajutat sa inving lipsa conditiei fizice", spune Veronica Dragoi.

El Camino este un traseu marcat in aproape toata Europa, dar strabatut de oameni de pe toate continentele, o provocare fizica si spirituala intru regasirea propriului eu.

Pelerinajul spre Santiago de Compostela din Spania este un traseu de aproape 800 kilometri pe care cei mai multi aleg sa ii parcurga pe jos, un drum presarat cu trairi unice si intamplari magice.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

E criza sau nu e criza
  • person

    "tot ce facem in viata va avea ecou in eternitate"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right