Germanwings sarbatoreste 6 ani la inaltime

Germanwings sarbatoreste 6 ani la inaltime
  calendar_month        
Compania aeriana low-cost Germanwings implineste in aceasta luna 6 ani de la infiintare, motiv pentru care in perioada 14 Octombrie - 19 Octombrie 2008, operatorul isi asteapta clientii cu oferte irezistibile.

Timp de o saptamana compania aeriana ofera acestora ocazia de a achizitiona bilete de calatorie pentru perioada 24 Octombrie 2008 - 31 Martie 2009, la preturi incepand de la 9,99 Euro, cu toate taxele deja incluse.

" Aniversarea a 6 ani de existenta Germanwings este un eveniment foarte important pentru noi, motiv pentru care am luat decizia sa impartasim aceasta bucurie cu clientii nostri din toata Europa. Si pentru ca la noi clientul primeste cel mai bun raport calitate/pret promotiile vor continua si in perioadele urmatoare", a declarat Andreas Engel, PR Manager Germanwings.

Germanwings a luat nastere in 1997 ca Eurowings Flug GmbH, incepandu-si zborurile pe 27 octombrie 2002. In prezent, opereaza curse in peste 69 de destinatii din Europa, fiind o companie aeriana low-cost cu baza pe aeroportul Koln, Germania. Bazele secundare Germanwings se afla pe Stuttgart Airport, Berlin-Schonefeld International Airport, Hamburg Airport si Dortmund Airport.In anul 2007, compania aeriana a atins pragul de 8 milioane de pasageri transportati , o crestere de 12,5 % fata de anul 2006 ( 7,1 milioane pasageri ). Tot in 2007, compania aeriana low-cost Germanwings a inregistrat, la nivel global, o cifra de afaceri de 630 milioane EUR, in crestere cu 12,7% fata de anul precedent.

Germanwings este una dintre cele mai de succes linii aeriene low-cost din Europa. In anul 2007, linia aeriana a transportat 8 milioane de pasageri. Preturile biletelor incep de la 19,99 Euro, incluzand taxe si comisioane. Linia aeriana opereaza zboruri catre peste 69 de destinatii din Europa, de pe 5 aeroporturi germane: Koln/Bonn, Stuttgart, Berlin Schonefeld, Hamburg si Dortmund. Germanwings are o flota de 28 de avioane noi de tipul Airbus A319. Zborurile pot fi rezervate pe site-ul companiei, www.Germanwings.com.

Recomandari