Plaje de nudisti din Europa (I)

Plaje de nudisti din Europa (I)
  calendar_month        
Sunt doua tipuri de oameni care merg la plaja - cei carora le plac liniile de bronz si cei carora nu.

Daca te numeri printre cei din a doua categorie, atunci probabil esti in cautarea unei plaje unde te poti dezbraca atat de haine cat si de inhibitii, si sa lenevesti la soare in toata naturaletea ta.

Si daca tot alegi sa te bronezi in nud, de ce sa n-o faci cu stil? Iata cateva din cele mai bune plaje , toate in Europa - pentru ca stim cat le place europenilor sa se distreze.

1. Insulele Baleare

La numarul unu avem plaja minunata de pe Insulele Baleare, cea numita Playa de Mitjorn. Mai exact, este situata la sud, spre tarmul insulei Formentera, iar costumul de baie al Evei este permis aici. Localnici si turisti vin aici si se bucua de soare in mod natural, asa cum au fost lasati de natura.

Cei peste 9 kilometri de plaja ar trebui sa fie suficienti sa gasesti un loc dragut in care sa-ti asezi prosopul. Si cand crezi ca te-ai ars destul la soare, poti merge la unul din multele baruri ce inconjoara plaja, sa te racoresti cu un cocktail de vara. Doar asigura-te ca ai ceva haine pe tine inainte sa parasesti plaja. In plus, este foarte aproape de Ibiza, la doar un ferribot departare.2. Plaja Leucate

Si acum, e timpul sa-i cunosti pe francezii petrecareti care isi petrec verile pe plaja Leucate. Lasa-ti si partile private sa se bucure de soarele mediteranean, nisipul auriu si apele calme ale tarmului francez. Ai grija totusi, multe familii vin aici sa se bucure de soare - daca nu gasesti plaja cu pricina, intreaba de orasul Perpignam.

3. Insula Istria

Mai departe ne mutam in Croatia, pe insula Istria, unde se afla o plaja numita Valalta, in statiunea cu acelasi nume. Chiar daca e un loc pietros, turistii nu vor altceva decat sa leneveasca nuzi la soare sau sa faca o baie in multele golfuri retrase, care par a fi situate undeva in mijlocul lui nicaieri cu toate gradinile de masline si podgoriile din jur. Campingurile din apropiere au fost votate de curand drept cele mai bune din Croatia, deci ce astepti? O invitatie speciala?

4. Plaja Banana

Grecii nu puteau lipsi nici ei din lista, doar stii ca sunt mari fani ai nuditatii - doar uita-te la sculpturile antice si vei intelege ce vreau sa spun. Plaja Banana (da, chiar asa se cheama) este localizata pe insula Skiathos si este compusa din trei golfuri nisipoase care sunt martorele multor trupuri nude pe timpul verii. Numele, in cazul in care te intrebai, vine de la culoarea nisipului si de la golfurile care sunt in forma fructului respectiv.

89734.jpg

5. Playa de Majorca

Din nou, in insulele Baleare , de data aceasta pe Majorca, cu plaja ei Playa Es Pregons Gran. La ea se rezuma toate plajele din lume. Doar tu, nisipul si plaja, nimic altceva, nici un bar, nici un serviciu de plaja care sa te enerveze. Adu mancare si bautura cu tine si poti sta aici pana la asfintit. Doar nu uita lotiunea de plaja.

Nu am terminat inca, mai sunt multe locuri in lume in care poti alerga in toata splendoarea naturii tale. Dar deocamdata va lasam sa reflectati la aceste destinatii de vacanta, inainte de a va da mai multe idei.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Introducere
  • person

    "a￯n delirul ei, fantezia poate atinge cotele realul"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Pijamale dama maro
Shop Ele.rochevron_right