Trucuri pentru o trusa de calatorie intacta

Trucuri pentru o trusa de calatorie intacta
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
02 Iul 2022, 09:55
       
Când vara își face simțită prezența, singurul gând este vacanța. Odată ce ai stabilit când și unde mergi, apare întrebarea “ce iau cu mine în bagaj?”.

Ca femeie, este important să deții controlul indiferent de locul în care te afli și să fii pregătită pentru orice ocazie. Astfel, produsele de îngrijire și frumusețe sunt esențiale dacă îți dorești un look impecabil.

Dacă pleci într-o călătorie mult așteptată, cu siguranță îți dorești să ai cât mai multe lucruri la îndemână. E destul de dificil să iei toate sticlele de produse cosmetice cu tine deoarece vor îngreuna bagajul, ocupă mult spațiu și nu mereu reprezintă o necesitate de a le purta în recipientul lor pentru doar câteva zile.

Ce trucuri poți aplica pentru a avea o trusă de călătorie cu toate lucrurile necesare?

Primul sfat este să utilizezi recipiente din plastic care îți permit să torni ușor produsele tale de frumusețe preferate în sticle care nu vor ocupa mult spațiu în valiză.

De obicei, aceste recipiente le găsești sub formă de sticlă cu pulverizator, sticlă cu capac, sticlă dozatoare și borcane de dimensiuni mici. Mai mult de atât, acestea sunt reutilizabile, astfel încât să le porți cu tine oriunde vei mai planifica o nouă vacanță.

În continuare, alege o borsetă în care să păstrezi toate produsele indispensabile pentru călătoria ta, pentru a avea acces mai ușor la acestea. Trebuie să te asiguri că trusa este destul de încăpătoare astfel încât să nu omiți niciun produs preferat.

În cele din urmă, utilizează o folie cu bule de aer de la AMBALARE.COM pentru a-i oferi un plus de siguranță bagajului tău pe timpul transportului. Fie că o folosești pentru a evita să spargi trusa de farduri ori cea de pudră, fie că o utilizezi pentru ambalarea integrală a valizei, folia este o necesitate pentru pregătirea vacanței.

Folia cu bule de aer de la Ambalare protejează produsele fragile împotriva șocurilor, zgârieturilor, presiunii, umezelii și temperaturilor extreme. Așadar, pe lângă produsele de igienă și frumusețe, te ajută să păstrezi intact orice obiect fragil pe care îl iei cu tine în călătorie.

Obiectele fragile sunt cele din sticlă, ceramică sau porțelan, care necesită un grad ridicat de siguranță pe timpul transportului, precum aparatul de fotografiat, suveniruri sau ochelarii de soare. Acestea pot fi ambalate de jur împrejur pentru a rămâne întregi.

Mai mult de atât, folia este și o terapie antistres foarte bună! Așadar, vei fi liniștită pe tot parcursul vacanței atât la plecare, cât și la întoarcere. Călătorie plăcută!
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Alberta Ferretti
  • person

    "pain pays the income of each precios thing."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere