6 cuvinte care iti ucid CV-ul

6 cuvinte care iti ucid CV-ul
  calendar_month        
Cuvintele pe care le alegi in CV sunt importante, deoarece angajatorii triaza candidatii pe baza acestora. Multi dintre noi folosim adesea cuvinte cheie in CV-uri.

Cum poti sa stii ce cuvinte sa alegi si pe care sa le eviti? Iata care sunt cuvintele care iti ucid CV-ul!

1. Realizat

Da, cu totii stim ca fiecare om care cauta sa-si schimbe locul de munca este realizat, altfel ar fi fost concediat de la orice job pe care l-ar fi avut vreodata si n-ar fi realizat nimic! Inlocuieste-l cu: performant.

2. Orientat spre rezultate

CV-ul tuturor incepe cu "orientat spre rezultate". Singura problema e ca nu vrei ca CV-ul tau sa semene cu al tuturor, ci vrei sa fii diferita. Inlocuieste aceasta fraza ucigasa cu: motivat de performante.

3. De succes

Acesta este un alt cuvant mult prea folosit. Cu totii vrem sa parem de succes in fata noului angajator, dar nu da bine sa te afisezi atat de mandra. Inlocuieste cu: sef de promotie, castigator de premii sau top performer.

4. Competent

Ce plictisitor, sunt sigura ca poti gasi altceva mai bun! Daca nu gasesti altceva, inlocuieste cuvantul competent cu: talentat, inteligent sau abil.

5. Capacitate de rezolvare a problemelor

Nu e normal sa faci asta? Cu totii acem aceasta capacitate: orice angajat rezolva probleme. Chiar trebuie sa o spui in CV? Inlocuieste cu: depanator, anticipez problemele, lider vizionar.

6. Dedicat

Din nou: ce plictisitor! Invioreaza-ti CV-ul cu ceva mai creativ. Inlocuieste cu: potential de dezvoltare, orientat spre calitatea muncii, dinamic.

Autor: Nuage

Recomandari