Peste 5.000 de locuri de munca la AFI Palace Cotroceni

Peste 5.000 de locuri de munca la AFI Palace Cotroceni
  calendar_month        
Bucuresti, 20 August: AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Romania, va crea peste 5.000 de noi locuri de munca permanente pe piata muncii din Romania, incepand cu anul acesta.

Majoritatea locurilor de munca vor fi furnizate de catre retailerii prezenti in AFI Palace Cotroceni, in timp ce activitatile de administrare a mall-ului - intretinere, securitate, curatenie -, vor furniza peste 500 de locuri de munca. In ceea ce priveste Real Hypermarket, deschis 24 de ore din 24, acesta va avea disponibile 300 de locuri de munca.

"Intrucat faza de constructie a proiectului nostru este foarte aproape de a se finaliza, am demarat deja o noua etapa la fel de importanta: recrutarea personalului. Alaturi de retailerii nostri ne concentram pe selectarea celor mai potriviti candidati, in contextul in care acestia vor fi cei care vor interactiona direct cu vizitatorii AFI Palace Cotroceni. Sunt bucuros ca putem sa oferim oportunitati foarte bune de angajare intr-o perioada economica dificila si sunt convins ca AFI Palace Cotroceni va deveni un loc foarte cautat si din acest punct de vedere," a declarat Israel Visel, Manager al Romania Malls Division & AFI Palace Cotroceni Mega Mall.

AFI Palace Cotroceni a decis sa aiba un rol activ in a aduce alaturi nevoile sale de personal, precum si pe cele ale retailerilor si furnizorilor sai, cu nevoile existente pe piata muncii, lansand o sectiune de Job-uri pe site-ul AFI Palace Cotroceni (www.afipalacecotroceni.ro/jobs).

Sectiunea va avea rolul de a centraliza toate disponibilitatile de angajare existente atat la nivelul administratiei AFI Palace Cotroceni cat si la cel al activitatilor intreprinse de chiriasii centrului comercial. Sectiunea de Job-uri va deveni un instrument important pentru toti cei care intentioneaza sa faca angajari cat si pentru cei care isi cauta un loc de munca in domeniu, permitand colaboratorilor AFI Palace Cotroceni sa listeze toate oportunitatilor de angajare, in timp ce potentialii candidati au posibilitatea sa-si uploadeze informatiile personale direct pe site.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Asi Impotriva destinului
  • person

    "un blog interesant te poate face sa nu ze mai ridici de la calculator!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right