Cum sa faci bani de acasa?

Cum sa faci bani de acasa?
  calendar_month        
Oportunitatea de a deveni liber profesionist, care chiar sa faca bani in ziua de azi, este un motiv suficienta pentru a risca sa incepi o munca pe cont propriu. Sugeram sase dintre metodele bune, pentru care merita sa lucrezi de acasa , pentru tine insuti.

1.Antichitati

Schimbul de obicete vechi si valoroase este o afacere profitabila. Iti trebuie un spatiu special in casa, precum garajul, ca sa-l poti transforma in birou. Daca ai o casa mai mare, poti sacrifica una dintre camere si o poti transforma in showroom. Curiozitatea pentru antichitati are continuitate, deoarece multi oameni isi petrec timpul liber din weekend, in speranta ca vor gasi o piesa artistica veche si potrivita pentru casa lor, sau poate o bijuterie.

2.Gradinaritul

Daca iti place sa gradinaresti, este foarte posibil sa ai succes cu aceasta afacere. Daca eliberezi loc in gradina, poti creste plante pentru clienti. Intr-o gradina se pot produce legume, plante, plante straine, flori, ierburi, plante de apartament si multe altele. In cazul in care produsele tale sunt de buna calitate, evident ca vei avea si mai multi clienti care vor cumpara de la tine. Cu cat mai mult pamant ai, cu atat mai multa recolta vei avea. Oamenilor le plac legumele crescute in curte.

3.Fotograf

Cu o camera buna si o reclama pe masura, poti face poze de familie, de casatorie, de booking, de pasaport, de student sau de ziar. Cu totii au nevoie de poze. Aceasta este o afacere part-time sau full-time, bazata pe succes. O singura camera poate face toata treaba.

4.Importator si distribuitor

Exista o gramada de lucruri in alte tari care pot sa fie cumparate ieftin si vandute mai scump la noi. Cu ajutorul internetului, distributia este mult mai usoara decat inainte. Aceasta afacere se poate face usor de acasa, daca produsele importate nu necesita foarte mult spatiu. Poti inchiria un spatiu mai mare pentru depozitare, insa asta abia dupa ce realizezi ceva profit.

5.Bona

In ziua de astazi, tinerii parinti sunt nevoiti sa lucreze toata ziua pentru a-si putea pastra locul de munca. Multi dintre acestia au nevoie de o bona pentru a sta cu cei mici, cat timp sunt plecati de acasa. Daca ai experienta, poti incepe sa oferi copilului si un minim de educatie pentru varsta lui, lucru care iti va aduce mai multi bani.

6.Specialist de calculatoare

Era computerelor a modificat notiunea de liber profesionist. Un computer acasa iti da posibilitatea unor noi perspective de cariera. Ca novice, poti incepe ca redactor de articole, chiar de acasa. Daca ai experienta in calculatoare, poti lucra in programare, design sau contabilitate. Calculatorul este probabil cea mai usoara metoda prin care poti castiga bani de acasa.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

11 octombire
  • person

    "nu pot sa imi dau seama de ce a tebuit sa astept 30 de ani ca sa il intalnesc!!!unde a fost pana acu"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right