Ce cadou ii faci sefului?

Ce cadou ii faci sefului?
  calendar_month        
Poate fi cel mai dificil cadou pe care l-ai facut in viata ta: cadoul pentru Seful!

Daca ai fost pusa vreodata in situatia de a face acest lucru, atunci stii cat de greu e si cata presiune e pusa pe tine.

Cadoul trebuie sa spuna in acelasi timp: "Multumesc", "Te rog, mareste-mi salariul" si "Sunt saraca, dar am gusturi bune!"

Cadoul trebuie sa fie personal, dar nu foarte personal. Relaxeaza-te, exista cate un dar pentru personalitatea fiecarui sef!

Seful verde

Daca seful tau e un mare fan al protejarii mediului inconjurator, cumpara-i un dar ce reflecta eco-sensibilitatea, cum ar fi o geanta din panza decorata cu un copac sau cu imaginea orasului preferat. Poti opta si pentru sapunurile organice, cu uleiuri esentiale.

Seful sofisticat

Gadila-i simtul pentru lucruri sofisticate si ajuta-l sa fie elegant daruindu-i hartii de scrisori monogramate cu initialele numelui sau.

Seful stresat

Nimic nu alunga stresul mai bine ca ciocolata. Trebuie sa fie vorba de antioxidantii din cacao sau de gustul caramelului delicios. Ia-i o ciocolata scumpa, iar daca nu-i stii preferintele, opteaza pentru o cutie cu praline diverse. Nu ii plac dulciurile? Ajuta-l sa fie organizat si cumpara-i ceva in acest sens.

Seful dificil

Daca seful e greu de multumit, va trebui sa fii extra-creativa cand ii alegi cadoul. Ai putea sa-i faci cadou o zi de relaxare la spa sau un bilet de avion catre o destinatie exotica.

Recomandari