Combate singuratatea cand ai ramas fara job!

Combate singuratatea cand ai ramas fara job!
  calendar_month        
Stai in fata computerului. Te muti pe canapea. Mananci muraturi la pranz. Te intorci la calculator. Te autocompatimesti si te simti frustrata. Apoi te intorci pe canapea...

Daca aceasta este rutina ta zilnica de cand ai ramas fara job, e clar ca, in afara unui loc de munca, ai nevoie si sa fii in societate.

E clar ca iti vei petrece majoritatea timpului cautandu-ti un loc de munca pe internet, dar nu e musai sa stai in casa . Iata cum poti gasi portite de socializare atunci cand prietenii si familia nu mai au timp de tine!Lucreaza de la o cafenea

Gaseste o cafenea cu internet wireless, ia-ti laptopul si treci la treaba! Poate nu te vei imprieteni cu nimeni, insa e placut sa auzi conversatiile altora sau sau pur si simplu sa fii in compania altor fiinte umane.

Imprieteneste-te cu alti oameni care-si cauta de munca

Daca mai cunosti perosane care-si cauta de munca, fa-le o invitatie sa va intalniti undeva cu totii si sa va uniti puterile pentru a reusi. Nu numai ca vei putea vorbi cu oameni care se gasesc in aceeasi situatie ca si tine, dar poate unul dintre acestia gaseste un job care lui nu i se potriveste, dar ar fi perfect pentru tine!

Fa-te pasare de noapte

Nu te costa scump sa bei un cocteil intr-un club, dar poti obtine mari beneficii de pe urma acestui act aparent fara importanta. In aceasta ambianta informala iti poti largi cercul de prieteni si poti afla informatii gratuite despre locurile de munca.

Fa voluntariat

Nu-ti poti petrece fiecare minut al fiecarei zile cautandu-ti loc de munca. Activitatile de voluntariat, desfasurate de cateva ori pe sapatamana, iti vor umple timpul si-ti vor da ocazia sa-ti petreci timpul cu alti oameni care impartasesc pasiunea ta pentru acea cauza. In plus, poti cunoaste oameni importanti care te pot ajuta in cariera sau macar cu o recomandare.


Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Despre fonduri europene nerambursabile
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right