Femeile de succes platesc cariera cu propria feminitate

Femeile de succes platesc cariera cu propria feminitate
  calendar_month        
Succesul in cariera se rasfrange de cele mai multe ori in viata personala, foarte rar se intampla ca o femeie sa reuseasca sa impace ambele laturi la fel de bine.

Comparativ cu vremurile trecute, cuplurile nu mai au timp pentru a investi in propria relatie. Barbatii cauta o femeie desteapta dar in acelasi timp isi doresc pe cineva care sa aiba timp sa investeasca.

O data cu aceste efecte, care sunt schimbarile care intervin in viata unei femei de cariera?

Pe plan vestimentar, lucrurile se schimba in functie de pozitia in firma a fiecareia.

De obicei se opteaza pentru tinutele sobre, care nu transmit foarte mult. Putine au curajul sa se imbrace cu stil chiar si in timpul orelor de serviciu. Pe langa acest lucru, timpul de shopping se limiteaza din cauza orelor peste program.

Pe plan familial, timpul acordat membrilor familiei este mai scurt iar atributiile pe care ea le facea o data cu placere, astazi nu mai reuseste sa le indeplineasca decat in weekend.
Pe plan sentimental, o femeie de cariera incepe sa devina mai rece sau mai insensibila din cauza greutatilor intampinate la serviciu. Afectiunea cu care o data ii inconjura pe cei din jur nu mai este aceasi, iar raceala care intervine este inevitabila.

Care este solutia in astfel de cazuri?

Ia-ti concedii cat mai dese si incearca sa te deconectezi in weekend. Uita de problemele de la serviciu si bucura-te alaturi de cei dragi, scopul cu care muncesti este sa ii faci fericiti pe ei si sa alimentezi o viata traita din belsug.
Nu uita de parfumuri, de vechea pasiune in materie de moda si haine, treci pe la salon si incearca coafuri indraznete.
Imbraca-te sport in weekend.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

UN VIS?..SAU..UN SCOP?
  • person

    "poezii si sentimente"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right