Vanzarea la domiciliu: pentru un castig suplimentar!

Vanzarea la domiciliu: pentru un castig suplimentar!
  calendar_month        
Cu siguranta stii cateva nume de cosmetice sau detergenti care au un punct comun: vanzarea la domiciliu.

Iata ce trebuie sa stii despre acest sector care recruteaza din ce in ce mai mult, si gratie caruia poti face cariera sau iti poti rotunji veniturile la sfarsit de luna.

Cine poate deveni vanzator la domiciliu?

Nu-ti trebuie nicio diploma, niciun fel de experienta. La fel, varsta nu constituie o problema, din contra, maturitatea poate constitui un avantaj.

Vanzatorul la domiciliu este un om independent, care are libertatea sa-si organizeze propriul orar. Unii o fac pentru a-si castiga existenta, altii pentru a cunoaste oameni noi. El trebuie sa fie in largul inconjurat de lume, si trebuie sa aiba calitati comerciale, deoarece este platit la comision.



Concret, cum se intampla?

Vanzatorul la domiciliu este un client bun si vechi, care este de obicei recrutat de un vanzator confirmat. La primele intalniri, marca ii imprumuta produse vanzatorului, care beneficiaza de obicei de un timp de gandire. Apoi, principiul este simplu: noul vanzator fixeaza o intalnire cu mai multi prieteni si face o demonstratie de produse, pentru ca vorba sa mearga mai departe si sa cunoasca mereu si mereu alti oameni.

Salariul vanzatorului la domiciliu

In general, vanzatorul are un comision de 20-30% din vanzari, ceea ce poate insemna mult pentru unul care face acest tip de activitate intreaga zi, sau mai putin pentru cineva care face acest lucru cateva ore pe zi.

Recomandari