Gratarul de gradina: 5 modele alese de vedete

Gratarul de gradina: 5 modele alese de vedete
  calendar_month        
Vara, gratarul devine vedeta atat in alimentatia, cat si printre activitatile relaxante de sezon. Gratarul de gradina este un accesoriu de nelipsit din orice casa la curte.

Exista mai multe modele si design-uri de gratare exterioare.

Daca abia iti construiesti casa sau iti amenajezi curtea, iti oferim ca sursa de inspiratie cinci modele de gratare de gradina alese de vedetele din Romania!


Vedetele au incins la propriu gratarele in aceasta vara si nu au ezitat sa se pozeze in fata lor, dovedind inca o data ca ele sunt adeptele unei alimentatii sanatoase. Dincolo de bucatele de pe gratar si de ipostaza de gospodine sau "grataragii", nu am putut sa nu remarcam modelele de gratare de gradina pentru care au optat celebritatile noastre!

Autor: Daniela Ganciu

Foto: Cancan.ro

76280.jpg


Cristi Brancu & Oana Turcu
Cristi Brancu si sotia sa, Oana, au optat pentru un model elegant si stilat de gratar de gradina pentru curtea din casa lor de la Mogosoaia.

Gratarul este construit din caramida, este in doua culori - gri si rosu-caramiziu si este perfect pentru familie, mai ales ca cei doi au si un copil.

Oana s-a declarat intotdeauna adepta alimentatiei sanatoase, iar pentru familia ei, gratarul este un accesoriu de nelipsit din casa, acolo preparandu-se cele mai multe bucate pe care le consuma.

Sursa foto: click.ro76283.jpg


Smiley
Si Smiley profita de vremea de afara pentru a misuna mereu prin preajma gratarului lui de gradina, micut, extrem de practic si cu un design la moda.

Gratarul de gradina al artistului este foarte asemanator cu cel al familiei Brancu, tot din caramida si cu un aspect usor rustic.51334.jpg


Cristina Siscanu & Madalin Ionescu
Cristina Sicscanu si Madalin Ionescu au optat pentru un gratar de gradina ceva mai mare si mai dotat decat alte vedete, semn ca alimentele preparate in acest mod sunt frecvente in meniul lor.

Gratarul de gradina ales de sotii Ionescu este tot din caramida, dar este dotat si cu spatii de depozitare si masa pentru prepararea alimentelor.

Vedeta sustine ca in ceea ce priveste preparatele facute la gratar, legumele sunt nelipsite din meniu, iar in loc de carnea de proc, oaie sau pasare, prefera intotdeauna pestele.

Sursa foto: cancan.ro76281.jpg


Andreea Banica
Andreea Banica este ceva mai pretentioasa cu accesoriile pentru curtea casei, iar gratarul de gradina nu face exceptie.

Ea a optat pentru un model ceva mai mare si mai impunator de gratar, tot din caramida, care imbina eleganta cu rusticul intr-un mod foarte original.

Vedeta a declarat ca, de cate ori are ocazia, iese in curtea casei si prepara carne pe gratar, fiind o activitate care ii place si o relaxeaza, chiar daca i se intampla mai mereu sa arda preparatele.76282.jpg


Delia
Nici cantareata Delia nu se lasa mai prejos cand vine vorba de gratare. Vedeta adora sa stea alaturi de cei dragi la un gratar, in curtea casei, dar mai ales sa deguste din bunatatile care se frig pe jar.Cand vine vorba de modelul de gratar de gradina ales, putem spune ca se aseamana foarte tare cu al colegei sale de breasla, Andreea Banica, adica este mare si impunator si dotat cu masa pentru prepararea si tinerea ustensilelor necesare.

Si ea, la fel ca celelalte vedete, a optat pentru un gratar din caramida, in culori pamantii.

Recomandari